Crónica 1ª Reg.: Petra 3 – 1 Arta

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Antoni Monroig, Jaime Gaya, Manuel J Garcia, Mateu Pons, Juan Amengual, Josep Sastre, Bartolome Femenias, Francisco Curient, Mohamed Acharki, Jaime Jaume y Joan C Font.

Sustituciones: Guillermo Jaume por Jaime Jaume (min.59), Said Lazaar por Mohamed Acharki (min.65), Luis M Medina por Manuel J Garcia (min.72) y Carlos Jaime por Francisco Curient (min.76)

Arta: Joakin A Riutort, Miguel Sureda, Juan L Muñoz, Joan Alzamora, Jose M Zafra, Ismael J Santos, David Muñoz, Jorge De La Puente Palomero, Alejandro Molina, Antoni Serra y Xavier Cursach.

Sustituciones: Ismael Fernandezperez por David Muñoz (min.45), Nicanor Lopezsalazar por Jose M Zafra (min.72) y Pau Riera por Alejandro Molina (min.81)

Goles: 1-0 Josep Sastre (min 38), 1-1 Ismael Fernandezperez (min 61), 2-1 Francisco Curient (min 71) y 3-1 Joan C Font Monroig (min 88)

Árbitro: Jesus Alfonso Bessini. asistido por Joan Martorell Llabres y David Arauso Alonso.

Tarjetas: Antoni Monroig (amarilla, min 21), Bartolome Femenias (amarilla, min 66) y Said Lazaar (amarilla, min 89) para el Petra. Jorge De La Puente Palomero (amarilla, min 29), David Muñoz (amarilla, min 44), Nicanor Lopezsalazar (amarilla, min 89), Joan Alzamora (amarilla, min 89), Antoni Serra (amarilla, min 89) y Miguel Sureda (amarilla, min 89) para el Arta.

Comentario:

Sempre que bufa el vent es complica la possibilitat de veure un bon espectacle futbolístic i si a mes ve acompanyat de fred es fa incomoda de jugar i de veure. Malgrat tot, els dos equips s’han plantat a sobre del terreny de joc i han fet el que han pogut. Ben aviat s’ha comprovat qui era el que duria el pes del joc. Els de Toni Font s’han mostrat un punt mes sòlids en totes les línies que en actuacions anteriors. La defensa d’avui, GARCIA-AMENGUAL-GAYA-PONS amb el retorn de MONROIG a la porteria, han estat prou segurs i contundents. Al mig camp SASTRE-FEMENIAS-JAUME amb el suport per les bandes de FONT-MOHA han portat be el control i el ritme de l’esfèric, llençant contínuament jugades per banda cercant en punta d’atac a CURIENT que ho ha corregut tot, com de costum. Especialment participatiu s’ha mostrat avui JM Sastre, autor del primer gol local, ha robat la pilota i donat la passada que ha acabat amb el gol de Xisco Curient (2-1) i un travesser de remat de cap a la treta d’un corner ha sigut el mes destacat d’una molt bona actuació. Si, ames, quant han entrat els reserves el nivell de joc no s’ha ressentit en absolut es fa difícil que perdin el partit i això s’ha confirmat amb la consecució del tercer, on hi han participat dos dels no titulars i culminat per JC Font a passada de Said.

Els d’Artà per la seva part han estat molt apàtics i s’han perdut en continues protestes i faltes i en atac han caigut un cop i un altre en fora de joc, ben assenyalats la majoria d’ells i en l’única ocasió clara que han tingut han aconseguit marcar establint en aquell moment l’empat a 1. A remarcar el debut amb els artanencs del porter Joankin A Riutort de l’equip cadet, que ha tingut una bona actuació.

El Petra es situa momentàniament en tercer lloc, a l’espera del resultat del Santa Monica – Son Cladera, continuen a 2 punts del segon i retallen a 9 la distancia respecta del líder. La pròxima setmana visita molt important al Rtvo. La Victoria. L’Arta es queda a 9 del Sant Jordi i el cap de setmana que ve rebrà el cué i sobra dir que estan obligats a guanyar.

Bona sort a tots dos.

 

 

JSB para Fútbol Balear.
Fotos de Arnau Amengual Bonnin para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.