Crónica 3ª División: Campos 1-0 Soller

El Campos vence por la mínima al Soller y sigue su escalada

Alineaciones:

Campos: Mas, Bonet, Mercadal (Esteve min.53), Gari, Cano (Riera min.90), Lirola, Fullana, Nigorra, Ferragut (Sanchez min.69), Najera y Fernandez.

Soller: Palacios, Polvorosa, Ramon, Ballester, Campins, Mayol, Marques (Sundin min.88), Mosquera, Tovar (Deya min.63), Reynes y Sanchez (Valls min.80).

Goles: 1-0 min.81 Alberto Cano

Arbitro: José Roman Escribajo asistido en las bandas por Garcia Lozano y Busquets Ferrer.

Tarjetas: Amarillas a Ferragut, Fernandez y Nigorra por el Campos y a Ramon, Mosquera, Ballester, Reynes y Polvorosa por el Soller

Comentario:

SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA

El CE Campos continúa invicte durant aquest 2013. Avui ha sumat tres punts més contra el Sóller que ho ha posat difícil, però que creiem, que pels mèrits d’uns i altres, la victòria ha estat justat, sobretot pel demostrat a la primera part.

Com comentàvem, l’equip local durant tota la primera part ha estat molt superior a l’equip solleric, però no ha pogut plasmar aquesta superioritat en el marcador, ja que no ha estat capaç de transformar cap de les ocasions de les què ha gaudit, acabant tres d’elles en els pals de la porteria defensada pel porter visitant. D’aqueixa manera s’ha arribat al descans amb un empat a zero gols.

A la segona part, ha canviat el panorama del partit; s’ha igualat molt, i podem afirmar que el període de temps que va del minut 20 al 35 de la segona part, el Sóller ha estat superior a l’equip campaner, tenint més arribades a porteria.

Però el Campos s’ha refet i ha agafat el domini del partit en els darrers deus minuts, fet que ha donat el seus fruits amb el gol marcat per n’Alberto Cano.

El CE Campos es desplaça la propera setmana a Menorca per enfrontar-se al Penya Ciutadella.

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.