Crónica 1ª Reg.: Petra 2 – 0 Sant Jordi

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Jaime Gaya, Mateu Pons, Juan Amengual, Josep Sastre, Bartolome Femenias, Antoni Monroig, Carlos Jaime, Carles Serralta, Francisco Curient, Joan C Font y Luis M Medina.

Sustituciones: Mohamed Acharki por Carlos Jaime (min.57), Said Lazaar por Josep Sastre (min.73) y Manuel J Garcia por Joan C Font (min.88)

Sant Jordi: Cristobal Bordoy, Jose L Ruiz, John A Corrales, Manuel Garau, Gregorio A Ferrer, Juan P Mas, Juan C Vivo, Joan Vadell, Raul Alba, Antoni Visa y Cristian Segovia.

Sustituciones: Francesc Barcelo por John A Corrales (min.46), Adrian Bosch por Juan C Vivo (min.46), Alex Planas por Antoni Visa (min.60) y Daniel Quetglas por Juan P Mas (min.63)

Goles: 1-0 Jaime Gaya (min 32) y 2-0 Luis M Medina (min 59)

Árbitro: Jonatan Caceres Fernandez. asistido por Antoni Prats Marti y Yassin Yaya.

Tarjetas: Joan C Font (amarilla, min 70), Luis M Medina (amarilla, min 84) y Said Lazaar (amarilla, min 90) para el Petra. Raul Alba (amarilla, min 17), Joan Vadell (amarilla, min 63) y Gregorio A Ferrer (amarilla, min 70) para el Sant Jordi.

Comentario:

Avui l’equip local a aconseguit controlar mes la possessió de la pilota que els adversaris, un conjunt que ha demostrat pocs recursos per aconseguir res positiu. No es que hagi sigut un bon partit però si que son justos guanyadors els de l’UE Petra. Destacable la poca finalització ofensiva, tant per uns com pels altres. De fet, el partit, l’han decidit defenses. A la primer part, mes o menys a la mitja hora de joc i a la treta d’un corner en jugada, l’ha rematat de cap, de forma impecable, Jaume Gaya, que s’ha estrenat despres d’arribar a l’equip al desembre de l’any pasat. La primera part ha arribat al minut 45, sense res que destacar. La segona meitat ha començat amb el mateix patró i els locals han recomposat les posicions amb l’entrada al terreny de joc de Edgar Diaz substituint Xisco Curient, que en una topada s’ha fet mal. Al quart d’hora de la represa, un nou corner botat per Joan Carles Font, l’ha rematat entrant en força al segon pal Marcelo Medina per marcar el 2 a 0 que ja seria definitiu. Als darrers instants, els de Sant Jordi, han intentat reaccionar, però no ha tingut efecta. En resum 3 punts balsàmics pels locals i que els serveixen per acabar la primera volta a 4 punts del segon, el líder, tot i empatar, esta a 11. El Sant Jordi es queda 4t per la coa. Veurem el que dona de si la segona volta.

 

JSB para Fútbol Balear.
Fotos de Arnau Amengual para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.