Crónica 1ª Reg.: Binissalem «B» 1 – 0 A-llubi

Victoria por la minima del Binissalem «B»

Alineaciones:

Binissalem «B»: Joaquin Llabres, Ramon M Mondejar, Jose A Campos, Sebastia Riutort, Angel Segura, Gabriel A Oliver, Jaume Moya, Juan Moya, Raul Pastor, David Perez y Jaime Vachiano.

Sustituciones: Miquel Simonet por Juan Moya (min.60), Bartomeu Cabrer por Raul Pastor (min.69), Ferran Alzamora por Joaquin Llabres (min.77) y Jose Manuel por Angel Segura (min.86)

A-llubi: David Martinez, Gabriel Rossello, Jose L Valens, Gabriel Salva, Jaume Llompart, Juan C Cano, Bartolome Nicolau, Toure Lassana, Miquel Torrens, Joan C Gaya y Jaime Borras.

Sustituciones: Nadal Perello por Jose L Valens (min.80) y Juan J Coll por Joan C Gaya (min.80)

Goles: 1-0 Ramon M Mondejar (min 85)

Árbitro: Juan Vega Martin. asistido por Adolfo Aledis Alvarez Alvarez y Andres Julian Arce Arellano.

Tarjetas: Gabriel A Oliver (amarilla, min 25), Raul Pastor (amarilla, min 31), Joaquin Llabres (amarilla, min 59), Jose A Campos (amarilla, min 70), Sebastia Riutort (amarilla, min 83) y Bartomeu Cabrer (amarilla, min 90) para el Binissalem «B». Toure Lassana (amarilla, min 20), Bartolome Nicolau (amarilla, min 21), Juan C Cano (amarilla, min 47), Roberto Cuesta (amarilla, min 48), Miquel Torrens (amarilla, min 55), Jaime Borras (roja, min 65), Toure Lassana (amarilla, min 84), David Martinez (amarilla, min 90) y Roberto Cuesta (amarilla, min 90) para el A-llubi.

Comentario:

Dia de fred i gotes al Miquel Pons, en el partit de la divuitena jornada disputat entre el Binissalem B i l’Atlètic Llubí. Partit emocionant, intens i calent tant a la grada com al camp, amb bona entrada ja que era un dels partits de la jornada, el líder contra el cinquè classificat.

El Llubí és un dels equips habituals de la Primera Regional, sempre en posicions de lluita per aconseguir l’ascens, fort a casa i més irregular a fora camp, però sempre presenta equips de molta lluita i amb un grau d’experiència elevat. L’equip es disposava amb tres defenses al darrera i dos carrilers, un mig del camp poblat, amb la batuta de David Martínez, i l’entrega de Tolo Nicolau com a pilars, mitja punta per Joan Cano i al davant el davanter referència, Biel Salva. Les baixes eren sensibles, sobretot la de Dario Cougil, per acumulació de targetes, que trastocava els plans, ja que encara que és un jugador veterà la seva qualitat és molt significativa.

El Binissalem B continuava líder, tot hi haver sofert una derrota al darrer minut al camp del Recreativo La Victoria, i buscaria la victòria per ser el campió d’hivern. Com a local sumava 7 victòries i un sòl empat, molt sòlid. L’equip sofriria molts de canvis en l’onze titular de les darreres jornades, tant per les nombroses baixes com per el bon estat de forma d’alguns jugadors. Al darrera Ramon Mondéjar acompanyaria a Campos, i a les bandes es disposarien Jaume Moyà i Raúl Pastor. Al mig del camp el doble pivot habitual juntament amb Joaquin Llabrés, Joan Moyà i l’hàbil extrem David Pérez i com a punta el lluitador Ángel Segura. A la porteria si posaria Jaume Vachiano, molt segur i en molt bona forma. Les baixes eren Álvaro Guzmán, que ja duu molts de partits sense poder sortir al camp, Joan Toni Villalonga, per expulsió al darrer partit, i una bona noticia per Miguel Gómez que entraria dins la convocatòria del primer equip en el seu partit contra el líder de la 2-B. Tornava Bartomeu Cabrer a la convocatòria després de recuperar-se de la seva lesió.

La primera part va ser molt obscura, amb molt poques ocasions i amb molt poc futbol. Massa nervis, sobretot en l’equip local, protestes i entrades fortes. La pilota es movia al mig camp i cap dels dos equips feia gaire per disposar de la pilota amb criteri o per imposar el seu joc, de totes maneres el joc de l’equip visitant no dista molt del vist a la primera part, amb lluita i entrega i sortir ràpid al contraatac. Així i tot la ocasió més clara vendria a les acaballes de la primera part, quan Joaquin Llabrés dona una assistència a Ángel Segura i queda tot sòl davant el porter, però el porter realitza una gran intervenció i treu la pilota amb la cara, encara que haver de rebre assistència pel fort cop.

La segona l’equip local canviaria el xip. Més futbol i més possessió, i els canvis que decantarien la balança a favor del Binissalem. Al minut 50 Ángel Segura obri una pilota a banda i deixa a Joaquin Llabrés davant el porter, el seu xut el supera, però Biel Rosselló la treu davall de la porteria. La resposta vendria en una pilota presa per Biel Salva a Jose Campos quan intentava evitar un córner, la centra al punt de penal, pega un defensa i Vachiano que anava a recollir la centrada veu com ràpidament s’ha de tornar a estirar cap a la porteria, però la fortuna fa que la pilota pegui al pal i la defensa la pugui treure. Les ocasions eren poques però clares. Era l’hora de partit.

Al minut 65 Biel Oliver treu una falta molt escorada a la banda esquerra de la porteria, i amb molta qualitat supera la barrera i baixa rapidíssima però el porter, molt bé durant tot el partit, la treu a córner. A la jugada següent es produeix l’expulsió per vermella directa de Jaume Borràs, que realitza una agressió sense pilota a Jaume Moyà al pegar-li una cosa entre les cames, l’àrbitre estava molt atent i el Llubí es quedava en 10.

Al minut 70 es produeix el penal, i posa emoció al dematí. Biel Salva se’n va cap a porteria, entra dins l’àrea i Jose Campos se la juga, fica la cama i fa penal, l’àrbitre ho veu clar i no dubta en assenyalar penal. L’encarregat de llançar-lo seria Joan Cano que xutaria a la dreta del porter, però Vachiano està molt segur, fort i en pla estel•lar rebutja la pilota, que torna a Cano que l’envia dins la porteria. No acabi aquí ja que l’àrbitre decideix que s’ha de repetir ja que hi havia jugadors del Llubí que havien entrat abans de xutar el penal, i una altra vegada ho prova però el seu xut surt per damunt la porteria. Tot i jugar en 10 el Llubí va tenir la seva oportunitat per endur-se’n els tres punts del fortí Binissalemer.

Al minut 40 vendrien les jugades que provocarien el gol local. Es produeix una falta a la frontal de l’àrea a Miquel Simonet, cosit durant els 30 minuts que jugar, i Biel Oliver i Barto Cabrer es posen al davant per xutar-la. L’encarregat final seria Barto que amb l’esquerra l’envia a l’esquadra, però treu el porter, el rebuig cau a David Pèrez, que dins l’àrea xuta, però torna a rebotar i cau una altra vegada a Barto que xuta i surt córner. El córner el posa Ferran Alzamora i entrant des del darrera Ramon Mondejar la creua i entra dins la porteria, donant els tres punts al Binissalem. En la falta Toure Lassana havia vist la segona groga deixant el Llubí en 9.

Quaranta-cinc minuts amb poc futbol, però els quaranta-cinc minuts següents plens d’emoció. Els tres punts es queden a casa i permet al Binissalem afrontar amb més garanties el partit de la següent jornada contra el segon classificat actual, el Son Cladera.

 

 

TV para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.