Crónica 2ª División B: At Baleares 2-1 Sant Andreu

Derrota injusta del Sant Andreu

Derrota injusta del Sant Andreu en el Estadio Balear

Fitxa tècnica

CD Atlètic Balears: Mackay, Sastre, Del Castillo, Dani Guillén, Rojas, David Sánchez, Samuel Baños, Roque Mesa (Bjorn, 62’), Femi (Gotor, 84’), Cristian i Perera

UE Sant Andreu: Morales; Rubén, Melo, Azparren, Cárdenas; Aitor (Sergio, 84’), Jorge, Xavi Jiménez (Llobet, 84’), Arnau (Josu, 75’); Araujo i Edgar

Gol: 0-1 (29’): Araujo 1-1 (30’): David Sánchez. 2-1 (76’): Perera

Àrbitre: Carbonell Hernández (Col·legi valencià) ha amonestat a Sastre; Xavi Jiménez

Estadi: Via Cintura

Comentari:

Matinal assolellada a Mallorca. El Sant Andreu ha viatjat a l’estadi de Via de Cintura per enfrontar-se a un irregular Atlètic Balears. El conjunt de ‘Piti’ Belmonte ha saltat sobre el terreny de joc amb una consigna clara: vèncer. Els catalans necessitaven el triomf per abaixar el teló amb una nova victòria i encarar el nou any amb les millors perspectives. Per encarar el duel, el tècnic català ha confeccionat un equip ofensiu format per Morales sota pals, defensa de quatre per Cárdenas a la dreta, Rubén a l’esquerra amb Melo i Azparren a l’eix. En el doble pivot, Aitor i Jorge Muñoz, escudats per Xavi Jiménez i Arnau als extrems. Com a referències ofensives, Araujo i Edgar.

La pilota ha començat a rodar amb domini del combinat blanc-i-blau. Els homes de Pep Sansó s’han plantat molt bé sobre la gespa mallorquina i han infligit una fortíssima pressió al centre del camp català. En els primers compassos, els de Barcelona, amb Jorge Muñoz molt desdibuixat, s’han trobat molt perduts. A poc a poc, els quadribarrats han despertat de la seva letargia inicial i gràcies a Edgar han guanyat presència en atac. El ‘Marine’ ha provat fortuna amb un xut que ha marxat creuat i després amb un lliure indirecte que Mackay ha atrapat amb dificultats. El Sant Andreu carburava mentre el quadre balear s’aculava en la seva pròpia parcel·la.

Arribant a la mitja hora, Araujo ha rematat molt forçat però el porter ha aconseguit enviar l’esfèrica a córner. Xavi Jiménez ha servit el llançament des de la cantona i el ‘Mago’ ha fet pujar el 0-1 al marcador. L’ex de la Muntanyesa ha encertat i amb un obús ha inaugurat l’electrònic. Sense temps per assaborir el gol, ha arribat la rèplica dels locals. David Sánchez ha rebut una pilota a la mitja lluna i, sense obstaculització, ha fet volar el cuir al fons de la xarxa de Morales.

Amb l’empat, el ritme i la velocitat del matx han minvat molt. Cap dels dos equips ha aconseguit agafar les regnes de la disputa i finalment, en arribar al 45’, el col·legiat ha assenyalat camí cap els vestidors. Ambdues esquadres s’han retirat conscients de que tot estava per decidir i de que el conjunt que cometés menys errors en la segona meitat s’enduria la victòria.

A la represa, el Sant Andreu ha sortit molt endollat i a punt ha estat d’anotar el 1-2 amb dues bones ocasions. La primera amb una bona internada d’Araujo i, seguidament, Edgar amb una rematada fluixa, fàcil per Mackay. L’Atlètic Balears ha respòs amb fermesa i Perera ho ha intentat amb una rematada que ha marxat molt per sobre del travesser.

Els de ‘Piti’ Belmonte s’han encomanat de la manca d’intensitat del seu rival i han entrat en un període d’imprecisions que han acabat amb el seu recital ofensiu. Els illencs s’han fet amb les regnes i ha avançat línies per tal de desequilibrar el marcador. Amb els de Sansó pressionant i bolcats ha arribat una gran acció de Arnau Tobella que, amb la seva cama dreta, ha estat a punt de sorprendre Mackay.

Immediatament després del xut de l’extrem, ha arribat la rèplica de Perera. El golejador local ha connectat una mitja xilena que ha sortit fregant el pal esquerra de Morales.

El ‘killer’ blanc-i-blau no havia aparegut en tot el partit però en l’acció més clara que ha tingut no ha errat i ha fet el 2-1. El futbolista nascut a Olivenza ha rebut una passada a la sortida d’un córner de David Sánchez i ha engaltat un obús que s’ha convertit en el segon gol dels balears.

Amb desavantatge al marcador, ‘Piti’ ha mogut la banqueta per donar més profunditat al seu atac. Primer ha entrat Josu per Arnau i, minuts després, Llobet i Sergio han substituït Xavi Jiménez i Aitor. Tot i millorar, la Unió Esportiva no ha trobat la forma d’igualar el partit i al final ha acabat cedint tres punts contra un rival més encertat de cara a porteria.

Lajornada.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.