Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. E): Petra 1 – 0 Sineu

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Miquel Alzamora, Mateu Salom, Aldrin Mauricio Loayza, Miquel Bauza, Guillem Castello, Gabriel Font, Francesc Vicens, Antoni Riera, Antoni Mayol, Joan M Caldentey y Miquel Riera.

Sustituciones: Sebastian Mihai por Antoni Mayol (min.37), Josep G Pou por Gabriel Font (min.37), Rafel Ferra por Joan M Caldentey (min.53) y Jaume Manzanares por Mateu Salom (min.58)

Sineu: Angel Ramon, Bartolome Martorell, Antoni Karmany, Pau Ramis, Domingo A Blesa, Pere A Estrany, Jose Blando, Adrian Rodriguez, Sebastia Salas, Gabriel Regis y Pau Perello.

Sustituciones: Antoni Amengual por Sebastia Salas (min.39), Josep A Llabres por Pere A Estrany (min.53), Alvaro Del por Jose Blando (min.55), Jose Arturo por Domingo A Blesa (min.59) y Alexandre Forteza por Bartolome Martorell (min.59)

Goles: 1-0 Guillem Castello (min 68)

Árbitro: Jesus Alfonso Bessini.

Tarjetas: Antoni Mayol (amarilla, min 13) para el Petra. Pau Perello (amarilla, min 41), Domingo A Blesa (amarilla, min 43) y Pau Perello (amarilla, min 49) para el Sineu.

Comentario:

Partit molt esperat per la proximitat geogràfica dels dos clubs, la mútua situació a la taula classificatori y la relació dels jugadors (gairebé tots van al mateix institut). Grades inusitadament plenes per un partit d’aquesta categoria i un bon sol per acompanyar el matí de futbol a Na Capitana de Petra.

El partit a tingut dues meitats ben diferents, a la primera molta lluita al mig camp i sols una ocasió comptabilitzada pels locals. L ‘intensitat dels dos contrincants era tal al centra, que quant les jugades arribaven a les defenses no eren clares i aquestes desfeien un cop i un altre totes les situacions.

A la segona i ha hagut unes quantes coses que han marcat l’esdevenir del marcador final. Al poc de la represa, el Petra ha introduït els dos primers canvis i ha provocat un desajust a la banda esquerra de la defensa, que ha aprofitat molt bé José Blando, que ha romput varies vegades per banda, creant molt de perill. Les ganes han fet que el defensa central del Sineu, Pau Perelló, en dues faltes comeses als minuts 41 i 49, hagi vist dues targetes grogues, deixant al seu equip amb inferioritat numèrica, cosa que no ha perdonat l’UE Petra i de las hores fins al final del partit no ha deixat d’assitiar la porta visitant. Ho han fet de tota forma, de jugada, de pilota aturada, per el centra, per la banda fins que al ’68, una falta botada per Toni Riera al cor de l’àrea petita, ha aconseguit rematar-la de forma impecable Guillem Castello, marcant l’únic gol del partit i que ha suposat la consecució dels tres punts per els locals.

En resum un partit que no ha decebut a les expectatives i que apreta fort les posicions al cap davant de la classificació, especialment desprès de la patinada del líder, Alcúdia, dins Algaida.

Ara cal descansar, esperar les notes i passar unes bones vacances, ja que així com s’ha posat el tema, queda molta feina per quant arranqui de bell nou la lliga cap allà dia 13 de gener de l’any que ve.

“Mots d’anys a tots”

 

 

JSB para Fútbol Balear.
Fotos de Arnau Amengual para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.