Crónica Alevines Menorca F-7 1ª fase Classf. Copa (2ª Reg. Any-2002): CCE Sant Lluis «B» 1 – 9 P. ORIENT del PCE «B»

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis «B»: Xavier Fernandez, Oliver Owen, Marc Bagur, Fernando Danuzzo, Sergi Lopez, Abel Gonzalez y Isaac Massanet.

También jugaron: Ariadna Segui, Guillem Bosch, Joan Pons, David Sanchez y Jose Pulido

P. ORIENT del PCE «B»: Josep Moll, Ramon Hernandez, Lluis Didac, Tomas Cleofe, David Clemente, Lluis Moll y Ruben Mesquida.

También jugaron: Juan Luis, Albert Triay, Pedro Capo, Cristofol Moll y Antonio Gomila

Goles: 0-1 Lluis Didac (min 4), 0-2 Josep Moll (min 8), 1-2 Xavier Fernandez (min 12), 1-3 Sergi Pons (min 38), 1-4 Lluis Didac (min 43), 1-5 Lluis Didac (min 48), 1-6 Tomas Cleofe (min 52), 1-7 Tomas Cleofe (min 53), 1-8 Lluis Moll (min 57) y 1-9 Lluis Moll (min 60)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri.

Comentario:

Poques opcions les que va tenir l’equip de Chus i Joshua a la vuitena jornada copera davant un Penya Orient B que va ser un molt bon rival i que porto la batuta de la trobada a gairebé tot el matx. Venia l’Aleví B de realitzar un excel · lent partit la setmana anterior però aquesta vegada va ser just mereixedor d’una derrota sense pal · liatius.

Van començar millor els grocs el partit imposant-se en el centre del camp als lluisers que a poc a poc anaven veient superats pels seus oponents. Als 8 minuts el resultat parcial era de 0-2 amb dos gols obra de Torres i Moll respectivament i només el gol de Xavi al minut 12 donava alguna esperança als locals.

El va passar per vestidors va servir d’estímul als locals que van sortir molt millor al camp però que es van trobar amb la apisonadora groga que va decidir no deixar aixecar al quadre blau. Els nois havien millorat en actitud i en presa de decisions però davant un rival tan superior poc més van poder fer.

Els gols anaven caient i els ànims dels de llevant anaven baixant però els braços no es van baixar en cap moment. No deixava el cos tècnic relaxar als seus jugadors que tot i la diferència en el marcador seguia intentant sortir amb la pilota jugada i amb molt criteri. Els errors en la passada, típics de l’edat, condemnaven als de Chus però van saber aprendre d’això, com en altres ocasions.

Ara toca portar a la pràctica durant la setmana, tot es pot millorar i ells com ho van fer abans ho saben i ho intentessin.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.