Crónica Alevines Menorca F-7 1ª fase Classf. Copa (1ª Reg. Any-2001): P. ORIENT del PCE 5 – 6 CCE Sant Lluis

imagen del partido

P. ORIENT del PCE: Isaac Frieiro, JosÉ Antonio Moll, Josep Camps, Iker Pedraja, Marc MascarÓ, Marc Benejam y Karl Bock.

También jugaron: Patrick Moll, Victor Diaz, Marc LÓpez, Cristobal Pons y Juan Manuel

CCE Sant Lluis: Samuel Dominguez, Nico John, Joaquim Coloma, Antoni Tuduri, Raul Eduardo, Daniel Ramirez y Ixent Colomer.

También jugaron: Miquel Gomila, Jose Jorda, Luana Pons, Javier Hernandez y Denis Llabres

Goles: 1-0 Josep Camps (min 11), 1-1 Antoni Tuduri (min 12), 1-2 Raul Eduardo (min 14), 2-2 Marc MascarÓ (min 15), 3-2 Marc LÓpez (min 22), 4-2 Victor Diaz (min 26), 4-3 Denis Llabres (min 26), 5-3 Victor Diaz (min 33), 5-4 Javier Hernandez (min 33), 5-5 Denis Llabres (min 34) y 5-6 Daniel Ramirez (min 39)

Árbitro: Magi Moll Pascual.

Victòria de mèrit la collida l’Aleví A en la seva visita a Son Marçal per afrontar un Penya Orient A que va ser un digne rival per als lluisers que van acabar emportant la victòria per 5-6 en un partit atractiu per a l’espectador quant a gols i ocasions.

Tots dos conjunts van desplegar un joc diferent l’un de l’altre, els locals superiors físicament a l’equip de Escaño buscar el joc directe i de força que el CCE no va defugir però que va acabar imposant el seu estil de joc de toc per emportar-se el partit fruit de la seva paciència i bon fer durant els 60 minuts.

Va costar que els de Escaño trobessin el ritme de pilota que necessitaven per portar la trobada al seu terreny però un cop ho van fer van ser arribant les ocasions, que van ser moltes, i el seu rival va acabar claudicant davant el gran joc elaborat pels lluisers.

A la contra es va trobar còmode el CCE en els minuts de millor joc ciutadellenc on la seva força física era la seva millor arma però la velocitat blavosa els posava en escac una i altra vegada. Es van avançar els lluisers en el marcador per un contundent 0-3 que no feia mes que marcar la distancia justa per lo vist fins al moment. Acabaria el quart amb un CCE que va veure reduïda la seva avantatge per un clar 1-3.

La passada per vestidors deixar els dos conjunts relaxats amb l’encert de cara a gol però no del tot, ja que a pesar d’acabar amb un resultat a favor del lluisers per 5-6 tot quedava obert i a l’espera del darrer i definitiu parcial que acabaria sense gols en ambdues porteries.

En un parcial on les defenses s’imposaren als atacs, els d’Escaño s’endugueren els tres punts i la victòria cap a terres de llevant.

El que s’ha dit, treball, treball i més treball. Res s’aconsegueix sense suar, res s’aconsegueix sense patiment però el que de veritat ha de servir als nois és que res s’aconsegueix sense treballar, el créixer com equip és important i ho aconsegueixen sessió rere sessió.