Crónica Cadetes Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 3 – 1 MENORCA AT del MENORCA

CCE Sant Lluis: Fernando Sanz, Alex Gonzalez, Adria Torres, Joaquin Tuduri, Pau Fortuny, Marti Isern, Xavier Olives, Antoni Vinent, Guillem Sintes, Jordi Bosch y David Morente.

Sustituciones: DamiÀ Vinent por Guillem Sintes (min.56), Oscar Moreno por Marti Isern (min.56), Eric Victory por Antoni Vinent (min.71), Francisco Javier por Adria Torres (min.75) y Ismael Ruiz por Xavier Olives (min.79)

MENORCA AT del MENORCA: Aitor Guarino, Yago Valera, Marc Parpal, Jhency Bryan, Aleix Enseñat, Oscar Sanchez, Damia Venturini, David Carreras, David Mercadal, Iker Echevarria y Marc Gelabert.

Sustituciones: Bryan Puentes por Aitor Guarino (min.40), Xavier Crespo por Damia Venturini (min.40), Ivan Barquilla por Yago Valera (min.58), Enrique Arias por David Carreras (min.63) y Cristian Manuel por Oscar Sanchez (min.70)

Goles: 0-1 David Mercadal (min 46), 1-1 Antoni Vinent (min 52), 2-1 David Morente (min 62) y 3-1 Xavier Olives (min 69)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello.

Tarjetas: Antoni Vinent (amarilla, min 26), Jordi Bosch (amarilla, min 31) y Guillem Sintes (amarilla, min 54) para el CCE Sant Lluis. Oscar Sanchez (amarilla, min 38), Xavier Crespo (amarilla, min 51) y Aleix Enseñat (roja, min 77) para el MENORCA AT del MENORCA.

Tercera victòria de l’equip Cadet en el que portem de Lliga i tercera victòria consecutiva com a locals, aquest cop davant un Menorca At. que venia al Municipal de Ses Canaletes després d’haver perdut la seva condició de líder en la jornada anterior. La trobada no es presentava fàcil per als d’Adri que van realitzar un dels seus millors partits del que portem de temporada.

La primera part va caminar sobre una línia molt fina de domini visitant però que no es veia reflectida al marcador. Els blaus per la seva part, conscients que el seu treball estava sent bo, no defallien a intentar agafar la maneta de la trobada. La bona defensa local, juntament amb les bones intervencions del porter Nando, donaven a rodar qualsevol possibilitat dels blaugranes.

El descans va bé als d’Adri que van saber sobreposar-se al tant de David Mercadal als 46 minuts que avançava als visitants però que no feia més que encoratjar als nostres en recerca que els tres punts es quedessin a Ses Canaletes.

Quan només havien passat 6 minuts des del tant que avançava als visitants, Toni Vinent, de penal comès sobre ell posava de nou al igualada en el lluminós. El gol, va servir de motivació als locals que aconseguien capgirar el resultat només 10 minuts després de l’empat. Servei de córner botat des de la dreta per David Morente on la pilota realitza una paràbola feia la porteria, el porter visitant no espera la trajectòria de la pilota que acaba per endinsar-se en la seva porteria, en un bell gol olímpic.

El 2-1 no va fer més que posar més moral als d’Adri que no veien perillar el resultat, controlant en tot moment qualsevol possible acostament rival. Només un parell d’arribades sense gaire perill semblaven poder fer canviar el resultat. Quan la trobada estava morint i en una gran jugada personal, de nou Toni Vinent posava el 3-1.

Amb la diferència de dos gols, el resultat no perillosos, els locals van buscar el quart però no ho van aconseguir i van tancar el matx amb una victòria de nivell que no fa més que treure a la llum la predisposició dels nois a la feina davant un difícil rival.