Crónica Benjamines Menorca F-8 1ª fase Classf (Grup 2 Any 2004): CCE Sant LluÍs «B» 2 – 4 Dosa Cf

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant LluÍs «B»: Borja Pons, Adria Ferragut, Javier Ortiz, Javier Bonnin, Tonatiuh Sanchez, Lluc Lopez, Nil Anglada y Jaume Andreu.

También jugaron: Albert Olives, Arnau Orfila, Miquel Orfila y Karlos Jimenez

Dosa Cf: David Sosa, Joan Coll, Salvador Giovanni, Iker Pons, Lluis Cristofol, Oscar Serra, Antoni Rotger y Arnau Vivo.

También jugaron: Alex Pons, Alejandro Gonzalez, Andreu Segui y Badr Bouzalmata

Goles: 1-0 Javier Ortiz (min 3), 2-0 Pau Gomila (min 31), 2-1 Ivan Vilches (min 37), 2-2 Arnau Vivo (min 40), 2-3 Sergi Camps (min 42) y 2-4 Andreu Segui (min 47)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Comentario:

Tard o d’hora havia d’arribar i va ser ahir dissabte on el conjunt de Toyo i Migue cullo la primera derrota en el que portem de competició en un partit molt disputat que es va resoldre en l’últim quart on els ciutadellencs van ser més efectius i van merèixer la victòria.El quadre local va disputar un molt bon partit, defensivament van aconseguir desbaratar qualsevol acció ofensiva visitant gràcies al treball defensiu de tots els nois que van portar a la pràctica el treballat fins ara i aconseguir deixar la seva porteria a zero durant tres quarts.Els locals van treure el màxim partit al corrent de Javier Ortiz als 3 minuts i van jugar amb això durant molts minuts.

Els ciutadellencs per la seva banda, van aconseguir posar en serioses dificultats als de Toyo i Migue que animaven als seus a seguir lluitant pel triomf encara inculcant en tot moment que amb treball s’aconsegueix avançar. Els nois per la seva banda van entendre el missatge del cos tècnic i oblidant-se que la victòria és només el resultat a la feina ben feta seguir esforçant-se per acabar el partit amb la seva porteria a zero.

Quan es va iniciar la definitiva part, els nois de Rafa Álvarez van reduir distàncies en la primera acció gràcies a un gol de Vílchez que reduïa a un gol l’avantatge lluisera. Aquesta avantatge es va convertir en desavantatge amb dos gols més dels visitants obra de Vivó i Camps en el 41 i 43 de la segona part que donaven la volta al marcador.Amb un CCE que va veure com era superat pel conjunt de ponent va voler buscar l’empat rebent com a resposta el quart i definitiu tant del seu oponent als 47 minuts quan Seguí en jugada individual tancava el matx amb el 2-4.

No hi ha res a retreure al conjunt de Toyo i Migue sinó que tot el contrari, exalçar la feina que realitzen cada entrenament i fent-los veure que la derrota forma part del joc. Bé xavals, bé!

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.