Crónica Juveniles Menorca-copa (Copa): CE Alaior 0 – 0 CCE Sant Lluis

jugada del partido

Alineaciones:

CE Alaior: David Mir, Antonio Piris, Marti Sintes, Enric Sintes, Claudio Dorin, Pedro Alberto Olives, Sergi Pelaez, Marcel Alzina, Ramon Verdu, David Orfila y Benito Goñalons.

Sustituciones: Victor Gomila por David Orfila (min.48), Albert Gonzalez por Benito Goñalons (min.51), Nedelcho Petrov por Claudio Dorin (min.56) y Francesc Ortiz por (min.83)

CCE Sant Lluis: Alex Sintes, Nathan Willian, Ismael Segui, Jose Miguel, Jose Esteban, Antoni Vinent, Abdelhafid Bennaceur, Daniel Lazaro, Dario Victory, Miguel Gomila y Cristian Triay.

Sustituciones: Amine Khayat por Dario Victory (min.45) y Sergio Castillo por Daniel Lazaro (min.77)

Árbitro: Francisco Navarrete Quesada.

Tarjetas:Marcel Alzina (amarilla, min 79) para el CE Alaior.

Comentario:

De nou els mateixos encerts i els mateixos errors donen al Juvenil de Pedro i Tito un empat que sap a poc veient la segona part oferta pels nois però sap a molt vist la primera part que van disputar ahir diumenge a Los Pinos davant un CE Alaior que no va demostrar en cap moment ser superior al conjunt blavós.

La trobada va començar amb un Alaior buscant la porta defensada per Cristian que ja al minut 3 va evitar que un fort xut des de la dreta es colés al fons de la xarxa. El partit havia començat amb força entre els dos conjunts que cometien molts errors en la creació, el que feia perillar la casella de zero gols d’ambdós. Més que per mèrits d’uns i d’altres era més aviat els errors que superaven als encerts i les poques ocasions que van disposar els dos equips feien veure alguna jugada de perill als espectadors.

Darío va avisar al quadre local que el CCE també volia guanyar però el porter Verdú ho va evitar. Un voluntariós Dani Lázaro feia treballar a la defensa blanquinegra amb la seva mobilitat i treball constant però sense arribar a crear perill de gol en alguna de les seves intervencions.

Només amb veure l’inici del segon temps ja es va veure alguna cosa diferent en els lluissers, el canvi d’Amin per Darío donava més mobilitat i velocitat a la punta d’atac i amb el treball de Llàtzer tot semblava diferent. Hafid i José aconseguien moure l’equip feia posicions de perill i un parell de centres des de l’esquerra de Miki Gomila feien por al conjunt de Nando Andreu. El quadre blau s’havia fet amo del partit però no concretava les ocasions o aproximacions que disposava, de vegades per males decisions finals i en altres per errors en el centre o en la rematada.

Per la seva banda, el conjunt local només portava perill a la contra però la rapidesa de l’Isma i la seguretat de Txemi evitaven qualsevol acostament a la porteria de Cristian. A partir del minut 75 el quadre de Ses Canaletes va buscar amb afany el gol de la victòria i les situacions de perill seguien properes però no prou contundents com per desnivellar l’electrònic.

Els minuts finals van ser d’infart i qualsevol error o encert decantava la balança per qualsevol dels dos costats. La balança no es va moure i el marcador tampoc, el repartiment de punts era just segons sembla en el global del partit però no servia a cap de les dues esquadres per emportar-se els tres punts.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.