Crónica Cadetes Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 1 – 0 UE Sami

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Fernando Sanz, Alex Gonzalez, Adria Torres, Joaquin Tuduri, Pau Fortuny, DamiÀ Vinent, Xavier Olives, Marti Isern, Guillem Sintes, David Morente y Raul Previ.

Sustituciones: Oscar Moreno por DamiÀ Vinent (min.22), Lluis Busutil por Alex Gonzalez (min.57) y Eric Victory por David Morente (min.61)

UE Sami: Juan Carlos, Cristian Martinez, Raul Filgueira, Joaquim Carretero, Johan David, Oscar Juanico, Damia Bosch, Karim Doudouh, Xavier Bagur, Martin Gener y Llorenc Pico.

Sustituciones: Sam Edward por Karim Doudouh (min.45), Llalal Doudouh por Oscar Juanico (min.45) y Kevin David por Joaquim Carretero (min.53)

Goles: 1-0 Guillem Sintes (min 60)

Árbitro: Jose Albiol Payeras.

Tarjetas:Fernando Sanz (amarilla, min 64) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

La 7 ª jornada de lliga cadet va enfrontar al CCE Sant Lluís cadet davant un UE Sami que va causar molt bona impressió en la seva visita matinal a Ses Canaletes. El quadre d’Adriano i Xiscu va aconseguir la segon victòriaen el que portem de campionat lliga, una victòria aconseguida des de la bona actitud, l’esforç i el sacrifici de tot el conjunt blavós que a causa d’això s’ha transformat en un bon partit pels nois del CCE i fins i tot ser el millor partit disputat fins el moment en el que portem de temporada.

El partit en general ha estat disputat un estira i arronsa constant entre els dos equips que no volien veure superats pel seu rival i posaven tot de la seva part per imposar-se en les accions individuals i conjuntes a la seva srivales. A la 1 ª part el desenvolupament del joc ha estat alternon la possessió de pilota l’ha dominat una mica més l’equip visitant però sense transformar-se en ocasionsclares de gol per la bona feina defensiu del quadre local i les sortides de contraatac per part dels noisdel CCE que espantaven al seu rival.

La 2 ª part va seguir sent disputada per tots dos conjutos, oberta, on es podia decantar per qualsevolbanda tenint dos conjunts ocasions clares per desequilibrar el marcador. En arribar al minut 64 tot va canviar en un tres i no res. Internada en l’àrea per part de Gener i penalñti clar comès per Nando en la seva sortida.

Semblava que tot canviava a favor dels ciutadellencs però va passar tot el contrari. El porter lluiser endevinar el costat del llançament evitant el gol verdiblanco i enviadno la pilota a córner. Després del servei, contra ben portada per Xavi que va veure el seu company Eric desmarcat i aquest a Guiem que avançava al conjunt local en una ràpida i eficaç contra.

Del que va poder haver estat el 0-1 es va passar només 2 minuts després al resultat oposat i la trobada es va convertir en una allau a la desesperada dels ciutadellencs molt bé contrarestada pel quadre local que aprofitava l’ímpetu visitant per sortir al contra i tancar el partit.

No va aconseguir aconseguir el segon gol el quadre local i va tocar patir fins al final. Va valer la pena, els tres punts es queaban a Ses Canaletes merescudament per la bona predisposició de treball i sacrifici que havien ofert els nois blavosos.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.