Crónica 1ª Reg.: Ses Salines 0 – 1 Binissalem «B»

El trío arbitral con los capitanes del partido

Alineaciones:

Ses Salines: Silvestre Garcias, Juan A Vicens, Axel Dalto, Jaime Barcelo, Jose L Salinas, Jose Garcia, Nicolas D Cuesta, Bartolome L Salva, Miguel Fernandez, Silvestre Barcelo y Rodrigo G Rinaudo.

Sustituciones: Antonio Duran por Jose Garcia (min.67), Damia J Company por Silvestre Barcelo (min.77) y Matias Portell por Jaime Barcelo (min.85)

Binissalem «B»: Jose Molina, Fernando J Rey, Jose A Campos, Miguel Gomez, Sebastia Riutort, David Perez, Gabriel A Oliver, Jaume Moya, Bartomeu Cabrer, Juan A Villalonga y Jose Manuel.

Sustituciones: Alvaro Guzman por Bartomeu Cabrer (min.65), Joaquin Llabres por David Perez (min.81), Angel Segura por Miguel Gomez (min.87) y Antoni Coll por Gabriel A Oliver (min.89)

Goles: 0-1 David Perez (min 5)

Árbitro: Ivan Cruz Romero. asistido por Gabriel Mesquida Verwilst y Miguel Vargas Astilleros.

Tarjetas: Jose Garcia (amarilla, min 32), Jesus Fernandez (amarilla, min 34), Rodrigo G Rinaudo (amarilla, min 75), Jose L Salinas (amarilla, min 82) y Antonio Duran (amarilla, min 89) para el Ses Salines. Juan A Villalonga (amarilla, min 38), Isaac Rodriguez (amarilla, min 66) y Angel Segura (amarilla, min 89) para el Binissalem «B».

Comentario:

El dimecres 7 va ser la data triada per jugar el partit ajornat de la jornada 4 entre Ses Salines i el Binissalem B. L’equip local només havia deixat escapar punts a casa contra el Bunyola, a la jornada 2, en canvi el Binissalem només havia sumat 4 punts com a visitant, però venia amb una ratxa positiva que volia allargar per poder pujar a la tercera plaça en la classificació.

Ses Salines disposà un equip dur al darrera i al mig camp, però hàbil a partir de tres quarts de camp amb tres mitges-puntes, Nicolás Cuesta, Silvestre Barceló i Rodrigo Rinaudo, i un davanter lluitador i ràpid, Miguel Fernández. Just al darrera un doble pivot amb Jose Salinas distribuint el joc i una línia de quatre dura per defensar la porteria.

El Binissalem B, sortia amb extrems ràpids, David Pérez i Jose Pedrosa, i un davanter alt i per aguantar pilotes i realitzar remats de cap, Miguel Gómez. Un doble pivot amb Biel Oliver i Sebastià Riutort, ajudats per Bartomeu Cabrer, i una defensa de quatre, amb dos canvis respecte l’alineació anterior, Jaume Moyà i Nando Rey als laterals.

El partit comença amb un canvi ràpid al marcador, que es mantindria durant la resta dels minuts disputats. Al minut 4 David Pérez marca les diferències i retalla dins l’àrea i xuta creuant la pilota, fent inútil l’estirada del porter local. Efectivitat màxima, primer xut, primer gol que significaria el premi dels tres punts.

Després del gol el Binissalem es replegaria i Ses Salines començaria a jugar més dur i ràpid per tal d’aconseguir l’empat. Durant els trenta minuts següents el domini local era palès però només amb xuts des de fora l’àrea, amb la insistència de Miguel Fernández, amb dos xuts als minuts 5, ajustat al pal, i al minut 7, desviat. Al minut 17 una falta treta per Rodrigo Rinaudo fa estirar a Pep Molina, rebutjant a córner.

Els darrers minuts de la primera part serien del Binissalem, que buscaria la sentència. Cap a la mitja hora de partit, David Pérez desborda per la banda i dona una passada rassa a Miguel Gómez, que controla en comptes de rematar de cop, regatejant-se un jugador local, però perdent l’equilibri. El rebot el recull Barto Cabrer que la penja a l’àrea, però la defensa la treu. Cap a les acaballes de la primera part una jugada d’estratègia del Binissalem B quasi costa el gol. Biel Oliver posa una pilota a l’àrea, després d’una falta, i Sebas Riutort entra des del darrera i remata tot sòl.

La segona part el Binissalem es replegaria una mica més i sortiria ràpid a l’atac, sobretot aprofitant la velocitat de Jose Pedrosa, que al minut 47 desbordaria la banda dreta i posaria una pilota per la rematada de Miguel Gómez, que sortiria desviada, o al minut 53 que una pilota robada per David Pérez arribaria a les botes de Jose Pedrosa que la torna a posar a l’àrea, però Barto Cabrer no podria arribar a rematar.

En canvi Ses Salines jugaria encara més fort i correria més encara que la primera part. Dos desajustos en la defensa del Binissalem quasi provocarien la pèrdua dels tres punts. Al minut 65 Rodrigo Rinaudo recull una pilota, mal treta des de la defensa, i ho prova des de fora l’àrea, que surt fregant el pal, i al minut 70, una altra pilota mal rebutjada per la defensa la recull Miguel Fernández que xuta ajustat però a fora.

El partit finaria amb una falta d’Álvaro Guzman, jugador del Binissalem que havia entrat a la segona part. Cap al minut 89 una falta molt escorada a la part esquerra de la porteria local defensada per Silvestre Garcia la pren Álvaro i fa un xut que supera la barrera i baixa molt ràpidament, el porter encerta amb la direcció però no la pot blocar, se li escapa i la pilota arriba als peus de Joan Toni Villalonga que ho prova però bloca la defensa local.

Un partit molt intens i físic, dur en molts moments, on Ses Salines ho donà tot per sumar, però es trobà un Binissalem B que es sap la lliçó i pareix que ja te definit molt bé el seu joc per tal de poder sumar de tres en tres. D’aquesta manera el Binissalem es situa tercer en la classificació, en canvi Ses Salines es queda el quinze però a 8 punts del descens, molt lluny per realment patir.

TV para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.