Crónica 1ª Reg.: Binissalem «B» 1 – 0 Port de Soller

El Binissalem B, vence al Port de Soller

Alineaciones:

Binissalem «B»: Joaquin Llabres, Ramon M Mondejar, Jose A Campos, Sebastia Riutort, Ferran Alzamora De, Gabriel A Oliver, Miquel Simonet, Juan A Villalonga, Bartomeu Cabrer, Raul Pastor y Jaime Vachiano.

Sustituciones: Angel Segura por Gabriel A Oliver (min.46), Jaume Moya por Ramon M Mondejar (min.51), Antoni Coll por (min.61), Jose Molina por Miquel Simonet (min.69) y Jose Manuel por Joaquin Llabres (min.83)

Port de Soller: Pascual Garrido, Jaume Joy, Lluis Bernat, Fabian Acosta, Marc Torres, Jaume Quiros, Jorge A Viso, Guillem Cañellas, Javier Cuartero, Gerardo Muñoz y Vicens Bover.

Sustituciones: Victor Pomar por Jorge A Viso (min.60), Alexis Garcia por Lluis Bernat (min.68) y Pedro Cuart por Jaume Joy (min.68)

Goles: 1-0 Juan A Villalonga (min 21)

Árbitro: Jose Miralles Gili. asistido por Alfredo Cordero Mandilego y Miguel Vargas Astilleros.

Tarjetas: Bartomeu Cabrer (amarilla, min 65) y Sebastia Riutort (amarilla, min 71) para el Binissalem «B». Alexis Garcia (amarilla, min 69) para el Port de Soller.

Comentario:

Partit de múscul i tàctica el viscut al Miquel Pons entre el Binissalem B i el Port de Sóller. Els dos equips venen de resultats irregulars, però en victòria a la darrera jornada, el Port de Sóller a casa contra el Lloret, i el Binissalem com a visitant contra el Sant Jordi. La victòria al Port de Sóller li servia per situar-se segon a la classificació i al Binissalem per acostar-se a la zona alta de la taula.

El partit no tengué gaires ocasions de gol, les jugades arribaven a pilota aturada, ja que els equips plantejaren un partit de força i múscul, on les disputes s’originaven al mig camp. El Binissalem B havia disposat un doble pivot fort, amb Sebastià Riutort com a ca de brega i Biel Oliver compensant just al darrera, i el Port de Sóller un mig camp més poblat, amb tres jugadors, amb Guillem Cañellas i Gerardo Muñoz intentant combinar.

Bàsicament els primers 20 minuts, el Port de Sóller intentava sortir amb la pilota controlada des del darrera, amb poca pressió, fins que arribava al mig camp, on el Binissalem tenia la seva barrera i impedia que les pilotes arribassin a la porteria local.

El gol del Binissalem B, que significaria la victòria, ve d’una falta a l’esquerra de la porteria del Port de Sóller al minut 21. Bartomeu Cabrer penja una pilota al punt de penal, i Joan Toni Villalonga aprofita la seva alçada per marcar de cap. Gairebé la única pilota entre els tres pals de tot el partit.

A partir del gol, el Binissalem B comença a pressionar més la sortida de la pilota del Port de Sóller, encara que de totes maneres, el conjunt visitant no renunciaria a sortir jugant des del darrera.

La resposta del Port de Sóller no vendria fins a les acaballes de la primera part, al minut 41 Javier Cuartero realitza un xut des de fora de l’àrea i passa fregant el pal dret de Vachiano, denou titular per segona jornada consecutiva.

La segona part segueix el mateix esquema de la primera, amb només una ocasió que hagués pogut costar la sentència pel Binissalem. Al minut 55 Bartomeu Cabrer realitza un xut des de fora l’àrea que surt per mil·límetres.

Fora un partit de lluita, amb poques ocasions, on el Port de Sóller no pogué desplegar el seu joc de toc, ni travessar la barrera disposada pel Binissalem B. Amb la victòria local el Port de Sóller es situa tercer, encara que pot passar a quart si el Binissalem B guanya el partit ajornat de la jornada quarta, contra Ses Salines, que es jugarà el dimecres 7 de Novembre.

TV para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.