Crónica Cadetes Menorca Lliga: Dosa Cf 4 – 1 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Alineaciones:

Dosa Cf: Daniel Hurtado, Sebastian Enrique Jaime, Rafael Perez, Cristian Villalonga, Guillem Florit, Joan Ignasi Pons, Aitor Bonet, Josep Fullana, David Grabiel Piedrabuena, Ignasi Zornoza y Juan Manuel Barba.

Sustituciones: Antonio Pons por (min.41), Joan Coll por (min.50), Joan Coll por Josep Fullana (min.50), Ivan Salord por Rafael Perez (min.51) y Joan Segui por (min.51)

CCE Sant Lluis: Fernando Sanz, Ismael Ruiz, Adria Torres, Joaquin Tuduri, Pau Fortuny, Oscar Moreno, Xavier Olives, Guillem Sintes, Eric Victory, Marti Isern y Raul Previ.

Sustituciones: Alex Gonzalez por Eric Victory (min.50), David Morente por Ismael Ruiz (min.50) y Sergi Olives por Raul Previ (min.65)

Goles: 1-0 Joan Ignasi (min 23), 2-0 Guillem Florit (min 28), 3-0 Joan Coll (min 52), 4-0 Joan Coll (min 67) y 4-1 Guillem Sintes (min 71)

Árbitro: Wenderson Adao Da Silva.

Tarjetas:Rafael Perez (amarilla, min 30), Daniel Hurtado (amarilla, min 55) y Joan Coll (amarilla, min 62) para el Dosa Cf.

Comentario:

L’equip cadet del CCE a la 6 ª jornada de lliga li va tocar afrontar el seu corresponent partit al ponent de Menorca en un horari poc habitual davant d’un Dosa CF molt més experimentat que el conjunt d’Adriano. Durant el partit es va veure un CCE molt diferent que en anteriors trobades i en el qual es van veure dues parts molt diferenciades. El global del partit va ser de 4 a 1 a favor dels de ponent.

A la 2 ª part realment van sortir amb l’actitud i esforç necessari per afrontar un partit de futbol però es van adonar que s’havia tirat una part del partit per terra i amb un marcador en contra difícilment remuntable. Tot i això i ja amb un marcador voluminós treball millor tant en atac com en defensa el quadre d’Adriano i l’actitud no demostrada a la primera part va ser recomposta per la gran tasca de tot el conjunt blavós a la segona. El gol de Guiem va servir de poc per el que es va veure durant el segon temps i un marcador més ajustat podria haver donat opcions als del llevant insular.

Toca aprendre d’això i saber que els partits de futbol ni acaben abans ni comencen més tard, toca sortir a donar-ho tot des del xiulet inicial i després ja es veurà. Per actitud i ganes no pot vèncer ningú a aquest conjunt que en anteriors jornades havia demostrat estar creixent gradualment.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.