Crónica Alevines Menorca F-7 1ª fase Classf. Copa (2ª Reg. Any-2002): Dosa Cf 1 – 1 CCE Sant Lluis «B»

.

Alineaciones:

Dosa Cf: Lluis Pons, Jaume De La Fuente Muñoz, Marc Gener, Marc Mesquida, Matias Jose, Miquel LÁzaro y Gaizka Bonet.

También jugaron: Andreu Perez, Xavier Fuguet, Albert Pons, Mikel Olmo y Francisco Paniagua

CCE Sant Lluis «B»: Aaron David, Sergi Pons, Marc Bagur, Sergi Lopez, Jose Pulido, Abel Gonzalez y Fernando Danuzzo.

También jugaron: Joan Pons, David Sanchez, Xavier Fernandez, Adria Olives y Ariadna Segui

Goles: 0-1 Lluis Pons (min 11) y 1-1 Lluis Pons (min 18)

Árbitro: Antonio Barcia Bonet.

Comentario:

Magnífic partit el disputat el diumenge al matí pel Aleví B a Ciutadella davant del Dosa CF. Només la gran tasca del porter local ha impedit una victòria dels nois de Chus i Joshua. Els va tocar matinar per enfrontar-se a un rival que no li va posar les coses fàcils en cap moment als lluisers.

El primer quart va ser molt igualat i en què els dos equips van gaudir de diverses oportunitats per avançar-se al marcador. Durant els primers instants del matx, l’equip local es va fer amb el control del partit amb una major possessió de la pilota però sense aconseguir acostar-se a la meta d’Aaron. El CCE per la seva banda creava perill en diferents serveis de cantonada que feien sentir el ui! de les grades. En un d’ells va arribar el 0-1 per als de Chus producte de la fortuna, ja que un defensor local va enviar la pilota al fons de la seva pròpia porteria.

L’entrada en el segon quart va ser clarament de domini de pilota per part lluisera i producte d’això les ocasions anaven caient del costat visitant. Totes i cadascuna de les accions ofensives eren desbaratades per un encertat Andreu que començava la seva particular recital. Amb innombrables ocasions per part visitant la trobada va arribar al descans amb un 0-1 que feia justícia segons sembla durant els primers 30 minuts.

La represa de la trobada igualava les forces en els dos equips, els locals aconseguien treure el setge blavós i poc a poc van anar creant problemes a la defensa dels de Chus. En una de les situacions de perill per part ciutadellenca arribava el 1-1 que posava la igualada al marcador. Els lluiser no es van quedar enrere i van seguir buscant la porteria local però sense l’encert necessari per decantar la balança a favor seu.

 

S’arribava a l’últim i definitiu quart amb tot per decidir i dos equips van demostrar la seva enorme personalitat intentant imposar el seu propi estil sobre el contrari. Tots dos conjunts van intentar avançar-se al marcador però sense l’èxit necessari per endur-se els tres punts i el marcador no es va moure de l’empat a un que feia justícia segons sembla durant els 60 minuts.

 

Primer punt en el que portem de temporada per als nois que ho van buscar i ho van aconseguir amb enorme treball. El camí és el correcte, els nois segueixen aprenent i adaptant-se als nous mètodes i objectius marcats pel cos tècnic i l’evolució està sent evident i molt bona.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.