Crónica Cadetes Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 3 – 1 Sporting Illa de Menorca

CCE Sant Lluis: Fernando Sanz, Alex Gonzalez, Adria Torres, Joaquin Tuduri, Lluis Busutil, Oscar Moreno, Xavier Olives, Guillem Sintes, Eric Victory, Marti Isern y David Morente.

Sustituciones: Raul Previ por Eric Victory (min.53), Pau Fortuny por Alex Gonzalez (min.56), Ismael Ruiz por Adria Torres (min.66), Francisco Javier por Xavier Olives (min.73) y DamiÀ Vinent por David Morente (min.73)

Sporting Illa de Menorca: Marc Garrido, Sergi Bonet, Sergi Sanchez, Angel Molero, Josep Olives, Sergi Sintes, Eloy Pons, Leiver Oswaldo, Joan Pons, Victor Moreno y Denilson Ronaldo.

Sustituciones: Jose Maria por Joan Pons (min.41), Ivan Martinez por Denilson Ronaldo (min.41), Gabriel Lopez por Leiver Oswaldo (min.41), Francesc Marti por Victor Moreno (min.71) y Orian Moises por Josep Olives (min.71)

Goles: 1-0 Oscar Moreno (min 25), 2-0 Guillem Sintes (min 38), 2-1 Jose Maria (min 55) y 3-1 Guillem Sintes (min 65)

Árbitro: Ivan Bermudez Gonzalez.

Tarjetas: Lluis Busutil (amarilla, min 58) y Ismael Ruiz (amarilla, min 72) para el CCE Sant Lluis. Sergi Sanchez (amarilla, min 64) para el Sporting Illa de Menorca.

La 5 ª jornada de Lliga de la Competició cadet significar l’estrena del caseller de victòries de l’equip cadet de Adriano i Xiscu. La seva victòria per tres gols a un davant l’Sporting Illa de Menorca va suposar una alenada d’aire fresc per a un conjunt que anava realitzant molt bons partits però que no veia recompensat el seu treball amb la victòria.

Des de l’inici de la trobada, els locals van tenir un domini clar del partit contra un Sporting Illa de Menorca que feia el que podia per aturar les envestides blaves. En els primers minuts es va veure a un CCE molt atrevit i amb la seva personalitat característica. Tots dos conjunts volien tenir la possessió de pilota però la lentitud en el joc feia que les defenses no patissin en excés per aturar les envestides rivals.

El primer a adonar-se d’aquesta millora va ser el conjunt d’Adriano que va posar una marxa més en la pressió defensiva per intentar avançar-se al marcador. El primer a colpejar l’ànim rival va ser el CCE que es va avançar a l’electrònic a la sortida d’un córner als 25 minuts de joc després d’una jugada embolicada a l’interior d’àrea petita on Oscar aconseguia avançar al quadre local.

El gol va fer que els nois de Ses Canaletes busquessin més la pressió per dificultar la sortida de pilota des del darrere i en un parell de recuperacions en zona de creació va poder marcar amb dos xuts de Martí i Guiem que no van trobar el camí del gol.

A 2 minuts per al descans, Guiem aconseguir veure porta amb èxit i posar el 2-0 que donava una àmplia i merescuda diferència en el primer temps.

Després de la volta de vestuaris, els papers es van intercanviar i va ser el quadre de bili Llabrés el que va prendre ALS regnes del partit i va tancar als d’Adrià en el seu propi camp però sense portar molt perill. El domini maonès en aquest acte va donar els seus fruits als 55 minuts quan José María retallava distàncies i deixava el partit obert a 25 minuts del final.
El gol no va espantar al CCE que va despertar del seu letardo agafant de nou la maneta del partit i buscant sentenciar el marcador. Una bona jugada per banda esquerra entre Martí i Morente al qual no va poder rematar en condicions Guiem feia presagiar que el tercer gol local estava proper.

El treball estava fet amb molt bona nota i el premi de la victòria merescut. La següent setmana, nova oportunitat d’aconseguir una nova victòria o, si no en aconseguir créixer una mica més com a equip davant el Dosa CF diumenge a les 16.00 h. A Sant Antoni.