Crónica 1ª Reg.: Sant Jordi 0 – 1 Binissalem «B»

Victoria a domicilio del Binissalem B

Alineaciones:

Sant Jordi: Cristobal Bordoy Y, Manuel Garau, Rafael Vanrell, Gabriel A Gelabert, Montserrat Matas, Nicolau Perez, Francesc Barcelo, Joan Vadell, Juan C Vivo, Pedro J Peset y Raul Alba.

Sustituciones: Miguel A Barrado por Joan Vadell (min.35), Juan P Mas por Montserrat Matas (min.47), Daniel Quetglas por Pedro J Peset (min.58) y Alex Planas por Francesc Barcelo (min.67)

Binissalem «B»: Ramon M Mondejar, Sebastia Riutort, Ferran Alzamora, Gabriel A Oliver, Antoni Coll, Miquel Simonet, Jose Manuel, Juan A Villalonga, Bartomeu Cabrer, Raul Pastor y Jaime Vachiano.

Sustituciones: David Perez por Bartomeu Cabrer (min.61), Guillem M Pou por Jose Manuel (min.67), Miguel Gomez por Ferran Alzamora (min.79) y Angel Segura por Miquel Simonet (min.79)

Goles: 0-1 Ferran Alzamora (min 58)

Árbitro: Emilio Junquera Talavera. asistido por Ivan Berga Garzon y Biel Cantarellas Alberti.

Tarjetas: Montserrat Matas (amarilla, min 19) y Raul Alba (amarilla, min 44) para el Sant Jordi. Jaime Vachiano (amarilla, min 86) y Ferran Alzamora (amarilla, min 88) para el Binissalem «B».

Comentario:

Partit de la novena jornada disputat entre el Sant Jordi, i el Binissalem “B”. Dominat clarament pel conjunt visitant sent un dels millors partits vistos fins ara, encara que el marcador no ho reflexi, el Binissalem ha gaudit de moltes jugades per poder ampliar el marcador, i ha tengut el control de la pilota durant gairebé tot el partit. El Sant Jordi ve d’una mala ratxa de resultats, necessitat de punts i sense guanyar des de la jornada 2, sent un dels equips pujats de la Segona Regional, i el Binissalem “B” necessitava la victòria si no vol despenjar-se de la lluita per pujar de categoria. Els blaus havien d’intentar canviar l’actitud mostrada al partit contra el Lloret on perderen merescudament, i havien de mostrar més ambició si volen aconseguir el repte que l’afició espera. Cal destacar també les baixes del Binissalem “B” que ha estat aprofitat per donar entrada, i debutar amb molt bon resultat, el lateral dret Toni Coll.

Així, el partit comença amb domini clar del Binissalem, on ja al minut 5 una jugada de Simonet acaba amb un xut, que surt alt, sense complicacions. Simonet serà un dels responsables de la majoria de jugades de perill de la primera part. Al 10 una centrada interior de Biel Oliver és aprofitada per Miquel Simonet que passa al punt de penal, però la defensa del Sant Jordi aconsegueix rebutjar-la. El plantejament del Binissalem era clarament anar a pel partit, el Sant Jordi intentar aprofitar el contraatac amb jugadors ràpids a les bandes, com per exemple Pere Peset. Al minut 21 una jugada personal de Simonet, on es dribla dos defenses acaba amb un xut que el porter aconsegueix rebutjar, guanyant-se les sopes Cristobal Bordoy. El partit continuava en mans del Binissalem, exceptuant una falta a la frontal del àrea que bloca Vachiano. Al minut 27 el Binissalem “B” s’agrada i una jugada de combinació provoca una passada de Ferran en profunditat arribant la pilota al lateral Toni, que havia doblat, que xuta rebutjant el porter. Sense descans pel conjunt del Pla de Sant Jordi, Miquel Simonet torna a realitzar una jugada personal, passa la pilota pel mig de les cames d’un defensa i encara la porteria sent objecte de falta, que no sanciona l’àrbitre, i queda la pilota morta dins l’àrea, la defensa i el porter no s’entenen i la recull Jose Pedrosa que intenta regatejar el porter però no ho aconsegueix.

Al minut 40 arriba la única jugada clara de perill del Sant Jordi durant la primera part. Un contracop de llibre fa arribar la pilota a Manel Garau, que troba la defensa descol•locada, i condueix la pilota durant 30 metres per la banda, arribant a realitzar un bon xut a la porteria, però troba un inspirat Vachiano, que la rebutja. Amb aquesta jugada acaba la primera part, la segona començaria amb més domini pel Binissalem “B”. Cal esmentar la entrada de Miguel Barrado al minut 35 que donaria una mica de criteri al joc del Sant Jordi, sobretot durant la segona part.

Començada ja la segona part, al minut 58 arriba el gol que significaria la victòria pels blaus. Una paret entre Ferran i Simonet és aprofitada per Ferran Alzamora per posar el 0-1. El gol era merescut sense cap dubte, el canvi d’actitud donava els fruits i Ferran rebia el premi a la seva lluita, entrega i criteri alhora de robar pilotes i donar passades de mèrit.

D’aquesta manera, amb el marcador en contra, el Sant Jordi intentà buscar l’empat i arriscà més del que s’havia vist a la primera part. El Binissalem es replegà un poc i volgué posar pausa al partit, sobretot gràcies a Biel Oliver, i sortir al contracop i els canvis així ho afavorien, amb l’entrada de David Pèrez i Guillem Pou.

Al minut 60 una falta treta per Miguel Barrado és rematada per Nicolau Pèrez, molt ajustada surt fregant el pal esquerre de la porteria del Binissalem. Al 67 Ferran treu u còrner, la defensa del Sant Jordi no aconsegueix treure la pilota i la recull Raul Pastor que xuta rebota a un jugador local, i és rebutjada per un defensa. Al minut 81 David Pèrez intenta una jugada personal, es dribla un jugador però la defensa del Sant Jordi aconsegueix impedir l’avenç de David, però no la rebutja, i arriba a Ángel Segura, que havia substituït Miquel Simonet, i realitza un xut potent que rebutja el porter a córner.

Les dues darreres jugades de perill serien pel conjunt local, que ho intentaria tot per aconseguir un punt. En dues faltes laterals, tretes les dues per Miguel Barrado, serien rematades per Raul Alba, la primera pega a la defensa i la treu Joan Toni Villalonga, i la segona molt clar, i l’únic dubte defensiu del Binissalem “B”, acaba pegant al pal, era el minut 87 de partit.

El matx acaba amb la pilota morint a un lateral del Sant Jordi després d’un contraatac de Miguel Gómez que havia sortit als darrers minuts del partit.

El Sant Jordi, dins les seves limitacions, lluità durant tot el matx, intentant-ho sobretot a pilota aturada i procurant mantenir la defensa ferma, ja que el resultat hagués pogut ser escandalós, però es trobà un dels millors partits del Binissalem “B” que treballà tot el partit, lluità cada segon i aconseguí una victòria més que merescuda. Jugant aquest futbol i demostrant que amb el treball els resultats surten el Binissalem pot arribar a complir els seus objectius. El Sant Jordi un equip treballat en defensa que si millora la definició de cara a porteria podrà lluitar per mantenir la categoria.

 

 

TV para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.