Crónica 1ª Reg.: Petra 2 – 1 Ses Salines

Petra: Manuel J Garcia, Luis M Medina, Juan Amengual, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Antoni Monroig, Mohamed Acharki, Bartolome Femenias, Francisco Curient, Joan C Font y Josep Roig.

Sustituciones: Carlos Jaime por Mohamed Acharki (min.65), Joan P Galmes por Antoni Monroig (min.84) y Antonio Font por Francisco Curient (min.89)

Ses Salines: Silvestre Garcias, Juan A Vicens, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Jose L Salinas, Jose Garcia, Nicolas D Cuesta, Bartolome L Salva, Jose A Maestro, Jose M Fernandez y Damia J Company.

Sustituciones: Rodrigo G Rinaudo por Jose A Maestro (min.52)

Goles: 1-0 Mohamed Acharki (min 28), 1-1 Damia J Company (min 50) y 2-1 Carlos Jaime (min 80)

Árbitro: Jose Isern Serra. asistido por Otto Morcillo Arboleda y Joan Miguel Ruiz Canamero.

Tarjetas: Antoni Monroig (amarilla, min 30), Joan C Font (amarilla, min 52), Bartolome Femenias (amarilla, min 60), Guillermo Jaume (amarilla, min 62), Josep Sastre (amarilla, min 89) y Francisco Curient (amarilla, min 89) para el Petra. Damia J Company (amarilla, min 28), Nicolas D Cuesta (amarilla, min 31), Jose M Fernandez (amarilla, min 33), Jose L Salinas (amarilla, min 43), Jose Garcia (amarilla, min 48), Jose Garcia (amarilla, min 81) y Antonio J Amor (amarilla, min 90) para el Ses Salines.

Victoria per la mínima de l’UE Petra en un partit molt fluix per part dels dos contrincants. La falta de connexió entre línies, hauria de ser motiu de preocupació per els tècnics de tots dos equips, especialment quant ja es duen 9 jornades.

A falta d’arguments futbolístics per comentar redactarem les situacions que marcaren l’esdevenir del marcador final. Al minut 28 de la primera meitat, una bona passada de Toni Monroig es recollida per Moha que supera la defensa i marca el primer gol local. La posició del davanter fou força protestada pels visitants que desde aquest moment i fins al descans veren 4 targetes grogues fruit de protestes innòcues i que no agradaren al col·legiat. El perill visitant venia a pilota aturada als primers 45 minuts.

Als 5 minuts de la represa, una pilota llarga a l’àrea del Petra no va ser rebutjada per la defensa local i la recollí Damia Company, que després d’un “dribling” superà al porter establint les taules al marcador. L’atac local es resumia, bàsicament a posar pilotes al davanter envoltat de contraris i a veure que en podia treure. A una d’aquestes, Xisco Curient aconseguí controlar l’esfèric i d’entrar-se a l’àrea, on la defensa el tirà, provocant el conseqüent “penalty”. Era el minut 80 i Carlos Jaume establí el que seria definitiu 2 a 1.

Probablement per el que es va veure, o millor dit, el que no es va veure, el mes just hauria sigut un empat. En resum, un partit per oblidar i tirar endavant. La setmana que ve, l’UE Petra visitarà Son Fuster i els saliners tenen “derby” regional amb l’Alqueria.