Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 1 San Rafael

Campos: Antonio Mas, Antonio Vidal, Marcos Martinez, Jose Maria Gari, Jose M Sanchez, Alberto Cano, Antoni Bonet, Miguel Lopez, Rafael Ferragut, Agustin M Najera y Bernat Fullana.

Sustituciones: Guillem P Nigorra por Antoni Bonet (min.59), Juan A Riera por Bernat Fullana (min.75) y Antonio Roig por Rafael Ferragut (min.85)

San Rafael: Carlos Moro, David Yeste, Elias J Siligato, Adrian W Sanchez, Alejandro Lopez, Adrian Ramos, Manuel Exposito, Vicente Ferrer, Ruben Martinez De La Torre, Daniel Gomez y Manuel Aparicio.

Sustituciones: Nil Paniello por Manuel Exposito (min.76) y Carlos Fernandez por Alejandro Lopez (min.76)

Goles: 1-0 Rafael Ferragut (min 1), 1-1 Manuel Exposito (min 52) y 2-1 Rafael Ferragut (min 64)

Árbitro: Antonio Valverde Martinez. asistido por Rafael Serra Crespi y Luis Haro Rodriguez.

Tarjetas: Alberto Cano (amarilla, min 23), Bernat Fullana (amarilla, min 33) y Guillem P Nigorra (amarilla, min 80) para el Campos. Daniel Gomez (amarilla, min 17), Adrian Ramos (amarilla, min 25) y Manuel Aparicio (amarilla, min 81) para el San Rafael.

Partit disputat avui dissabte en horari matinal degut a la retransmissió per IB3.

Tres punts importants els sumats avui per l’equip local. El partit s’ha posat de cara per l’equip campaner ja que no s’havia arribat al primer minut de joc quan en Rafel Ferragut ha aprofitat la primera ocasió per avançar al CE Campos. Aquest fet ha provocat que durant quasi bé la primera mitja hora fos el Campos qui dominàs l’encontre i a més amb bon joc.

Però el Sant Rafel s’ha ficat dins el partit i ha estat ell qui ha acabat dominant la primera part.

En la segona part, s’ha començat més o manco igual, i per aquest fet l’equip eivissenc ha conseguit marcar el gol de l’empat. Això ha fet que el Campos reaccionàs i mitjançant una altra vegada per Rafel Ferragut s’ha avançat novament en el marcador, posant el dos a un que ha estat el resultat final.

Proper partit contra el Collerense una altra vegada dins Campos, dijous 1 de novembre, aprofitant la festa.