Presentación de los equipos del CE Campos

Foto de Familia del Campos
Aprofitant que el divendres era festa, el CE Campos va fer la presentació de tots els seus equips el dijous vespre. A partir de les 20.30 hores varen anar surtint a la gespa del Municipal de Campos tots els integrants dels diferents equips que forment part del CE Campos.

Començaren surtint els més petits de tots, els de l’Escoleta, que donen les seves primeres passes amb la pilota. I així seguiren els prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, acabant amb els jugadors del primer equip que milita a Tercerda Divisió. Quedaren col·locats tots damunt la gespa oferint una imatge espectacular que va permetre al públic que va assistir en un gran nombre donar-lis el seu recolzament i suport.

Després tots els jugadors que formen cada un dels equips va ser presentat saludant al públic. Una vegada presentats tots els membres del Club, es retiraren de damunt la gespa saludant als jugadors de la primera primera plantilla, fet que feu especial ilusió als més petits.

Destacar que l’acte va contar amb la presència de les autoritats, encapçalades pel Batle, Sebastià Sagreras, i el Regidor d’Esports, Jaume Vidal, demostrant una vegada més, el suport que donen al Club Esportiu Campos.

Com a final de festa, es va fer un sopar torrada que va permetre gaudir d’un ambient familiar i agradable, en definitiva, de fer Club.

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.