Crónica Cadetes Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 1 – 6 UD Mahon

CCE Sant Lluis: Fernando Sanz, DamiÀ Vinent, Adria Torres, Joaquin Tuduri, Pau Fortuny, Oscar Moreno, Raul Previ, Marti Isern, Jack George, Eric Victory y David Morente.

Sustituciones: Ismael Ruiz por Joaquin Tuduri (min.50), Guillem Sintes por Eric Victory (min.50), Sergi Olives por Adria Torres (min.54), Alex Gonzalez por David Morente (min.61) y Francisco Javier por DamiÀ Vinent (min.61)

UD Mahon: Daniel Martinez, Bruno Emendatori, Raoul Ferrer, Jordi Joel, Ramon Atienza, Jonathan Kleber, Antonio Fernandez, Jamal Oufkir, Francesc Mercadal, Pablo Andres y Mauro Antonio.

Sustituciones: Jordi Fuxa De La Torre por Jamal Oufkir (min.57), Torcuato Javier por Mauro Antonio (min.63), Juan Manuel por Jordi Joel (min.64), Joan Sintes por Pablo Andres (min.70) y Guillermo Orfila por Ramon Atienza (min.73)

Goles: 0-1 Francesc Mercadal (min 29), 1-1 Pau Fortuny (min 34), 1-2 Antonio Fernandez (min 36), 1-3 Antonio Fernandez (min 50), 1-4 Pablo Andres (min 59), 1-5 Jordi Fuxa De La Torre (min 60) y 1-6 Jordi Fuxa De La Torre (min 64)

Árbitro: Daniel Mercadal Stevenson.

Tarjetas: Daniel Martinez (roja, min 69) para el UD Mahon.

Massa correctiu el rebut per l’equip cadet davant la UD Mahón en la tercera jornada de lliga en un partit en el qual els nostres van realitzar una molt bona primera part però que es van anar a vestidors amb un 1-2 que donava esperances a l’equip d’Adriano.

En els primers minuts tots dos conjunts van voler imposar el seu joc, aconseguint un petit avantatge els locals i en la qual van gaudir de la primera ocasió de perill per part d’Eric que va aconseguir recollir un rebuig defectuós d’ell meta maonès però no va aconseguir l’objectiu d’aconseguir avançar als seus.

Al minut 29 i en una jugada embolicada a l’interior de l’àrea local, Francesc avançava als maonès en el marcador a la primera aproximació amb perill clara per als visitants.

Els d’Adriano van saber refer del gol en contra i només cinc minuts després i en un servei de cantonada, Quimi va aconseguir rematar a plaer cap el seu company Pau que amb el pit posava la igualada a poc per al descans.

Amb el 1-1 es feia justícia segons sembla a la primera part, però com de justícies no entén el futbol i només dos minuts després Antonio aconseguia avançar de nou als seus després de superar per alt una sortida de Nando.

Amb la lleugera avantatge per a la UD Mahón es va passar per vestuaris i ambdós contendents van sortir a buscar la victòria per recompensar la feina que estaven realitzant. Les pautes marcades per dos tècnics eren clares, el que aconseguís fer-se amb el mig camp i tenir més tranquil · litat es portaria la victòria.

Amb uns primers minuts d’estira i arronsa constant entre els dos equips, van arribar quatre gols consecutius visitants, entre els minuts 50 i 64 que van desequilibrar la balança cap al costat groga.

Tanta diferència no existeix entre ambdós conjunts, la baixada donat pels nostres per motius de diferència física feia que qualsevol intentar per buscar retallar distàncies semblés llunyà.No van baixar els braços els locals però no van aconseguir retallar distàncies i acabar d’una manera molt digna rebre’l disputant els difícils últims minuts com si d’un sol tant de diferència existís.

No va ser possible aconseguir la primera victòria però hem de quedar amb el sabor dolç de la gran primera part disputada pels joves cadets blaus.