Crónica Cadetes Menorca Lliga: CE Alaior 4 – 2 CCE Sant Lluis

CE Alaior: Adrian Galan, Sergi Reurer, Lluc Febrer, Francesc Burgos, Xavier Barber, Ramon Huescar, Carlos Francisco, LlorenÇ Ameller, Benjamin Jhon, Marc Cabanillas y Eric Barber.

Sustituciones: Pere Florit por Lluc Febrer (min.54) y Borja Olives por Benjamin Jhon (min.68)

CCE Sant Lluis: David Morente, Ismael Ruiz, Adria Torres, Joaquin Tuduri, Pau Fortuny, Oscar Moreno, Alex Gonzalez, Jordi Bosch, Eric Victory, Raul Previ y Marti Isern.

Sustituciones: Antoni Vinent por Ismael Ruiz (min.40), Jordi Rotger por Joaquin Tuduri (min.40), Jack George por Eric Victory (min.59) y DamiÀ Vinent por Alex Gonzalez (min.62)

Goles: 1-0 Ramon Huescar (min 1), 2-0 Ramon Huescar (min 7), 2-1 Alex Gonzalez (min 15), 3-1 Eric Barber (min 20), 4-1 Ramon Huescar (min 35) y 4-2 Antoni Vinent (min 54)

Árbitro: Pascual Vidal Coll.

Segona trobada de Lliga per als pupils d’Adriano i Xiscu i segona derrota. Malgrat la derrota, els xavals van tornar a demostrar que com equip funcionen i treballen de meravella, només en l’aspecte físic, molta joventut a les seves files, els separa de poder competir en igualtat de condicions davant els seus rivals.

La trobada va començar amb un CCE molt ben plantat i amb la seva pròpia personalitat, bones decisions ofensives però a l’hora de defensar li costava més. Minut 1 i els locals i van avançar al marcador per mediació de Huescar. El gol va fer mal als d’Adri que no s’esperaven anar per darrere tan aviat. El mateix Huescar marcava diferències i als 7 minuts posava el 2-0 i més terra pel mig.

El partit estava dominat per les accions ofensives i l’encert de cara a gol, un perill constant que no beneficiava als nostres que volien controlar el temps del partit però a causa de la seva inferioritat física li costava.

Minut 20 i Eric Barber posava el tercer a la casella local després de superar el porter David. Situació important aquest últim. El quadre blau afrontava el partit sense el seu porter habitual i el propi David, que és jugador de camp, afrontava la difícil papereta de realitzar aquest ingrat treball. Resoldre la papereta amb escreix.

Després del va passar pels vestidors, els nostres van sortir molt millorats i buscant amb ímpetu retallar distàncies per seguir tenint opcions de rascar alguna cosa positiva de la seva visita a Els Pins. Ho va aconseguir als 14 minuts de la represa per mediació de Toni que retallava distàncies i posava esperances als blaus.

Diferents ocasions més van tenir els d’Adri per seguir en el partit però no van aconseguir materialitzar. El 4-2 va romandre inamovible i els nostres van collir la segona derrota que no ha d’ocultar la millora que van tenint setmana rere setmana.

La propera trobada dels cadets és diumenge a les 11.30 h. a Ses Canaletes davant la UD Maó. Una altra oportunitat per aconseguir la primera victòria de la temporada.