Crónica 1ª Reg.: Sineu 1-1 Binisalem «B»

Sineu: Bartomeu Llompart, Marc Darder(Joan Bergas min. 46), Rafel Mestre(Juan Barcelo min. 63), Magic Amorós Juan Beltrán, Jordi Gaya, Marc Solier(Salvador Matemalas min. 61), Francesc Oliva, Antonio Sánchez(Bartolome Más min. 61), Lluis Rayo, Llorenç Gelabert.

Binissalem «B»: José Molina, José Campos, Miguel Gómez(Angel Segura min. 77), Sebastià Riutort, Guillem Pou(Joaquín Llabrés min. 66), Gabriel Oliver(Ramón Mondejar min. 51), Jaume Moya, Juan Villalonga, Bartomeu Cabrer(Álvaro Gúzman min. 61), Raúl Pastor, David Pérez

Goles: 0-1 Sebastià Riutort min. 22, 1-1 Juan Beltrán min. 79

Árbitro: Nicolas Gutíerrez asistido en bandas por Eduardo Cenarro y Biel Cantarellas.

Tarjetas: amarillas por el Sineu a Lluís Rayo min. 44, Francesc Oliva min. 57, Magi Amoros min. 81,  Llorenç Gelabert min. 83. y por el Binissalem «B» Miguel Gómez min. 51 y Roja Directa Isaac Rodríguez min.89 míster visitante.

Sexta jornada de lliga i a n’el municipal de Son Matgi s’enfronten l’equip local 14º classificat amb només 5 punts i el filial de «los assules» 6º amb 9 punts però només en 4 partits jugats.

Teòricament es veu la diferència avui per avui amb un i l’altre equip mentre els locals han estat febles a n’aquest inici de campionat en canvi els visitants han començat molt forts.

Molta de gent al camp ja que es tracta de la segona jornada que el Sineu juga a casa després d’haver jugat 4 partits seguits fora.

El partit ha començat amb sis minuts de retard ja que una de les xerxes de la porteria sud estava en mal estat i s’ha cosida a l’altura de l’escaire dret.

La primera part ha estat d’un joc molt emabarullat i igualat per ambdós equips; tal volta els visitants trenaven millor les jugades que els locals.

Hi ha hagut molt poques ocasions de gols i aquestes han estat per el Binissalem ja que ha aconseguit un gol a pilota aturada a la treta d’un corner.

Les jugades més interessants d’aquesta primera part han estat les següents:

Min. 6, Xut de Mini que surt fora de la porteria local defensada per Boby.

Min. 11. Xut de Xesqui alt fora per damunt la porteria del Binissalem defensada per Pep.

Min. 14. En Llorenç l’extrem esquerra local engalta un bon xut a pilota passada per en Beltran i atura el porter visitant Pep.

Min. 15. Solier treu un corner que remata el capità local Matgi de cap però la pilota és treta novament a corner per la defensa visitant.

Min. 16. Contracop del Binissalem a la treta de l’anterior corner i Mini tira la pilota fora de la porteria local.

Min. 22. Lluis Simó fa una bona passada a Toni sanchez el davanter centre local i aquest remata fora i ras.

Min. 24. Pou treu un corner a favor del Binissalem i remata de cop de cap a la xerxa Tià. Puja al marcador el 0-1.

Min. 31. Centre xut per la dreta de Marc Darder que atura sense dificultat Pep.

Min. 40. Mini roba la pilota al davanter local Solier i xuta fora de la porteria de Boby.

Min. 42. Un altre contracop després d’una treta de corner dels locals molt ben duit per Mini i David. Aquest darrer jugador també llança la pilota fora per poc.

La segona part el Sineu s’estira i el primer canvi es produeix canviant el mister local un defensa per un davanter. Senya de que no donava el partit per perdut.

El joc ha estat molt igualat com a la primera part tal volta amb un equip local entregat amb més intensitat i un equip, el visitant molt millor tecnicament parlant.

Les millors jugades han estat:

Min. 60. Joan Marc amb bona jugada passa a T. Sanchez i aquest quan entrava dintre l’area petita no ha pogut rematar ja que Pep ha estat molt ràpid i ha agafat la pilota amb seguretat.

Min. 63. Lluis Simó fa una errada en la passada horitzontal al mig camp i entre en David i en Mini arriben a la porteria local però el xut de Mini es deviat a corner per Boby.

Min. 68. Biel s’escapa per la banda dreta i centra perquè remati de cap Raul, el davanter visitant sortit aquesta segona part i atura Boby.

Min. 78. Treta de corner de l’equip local i Lluis Simó toca de cap perquè també de cap afiqui la pilota dins la xerxa binissalemera en Joan Beltran. El partit quedava empatat a 1.

Min. 88. Xut de corner i Tronxo el davanter visitant remata de cap però encertat atura Boby.

Min. 88. Al mateix temps làrbitre treu fora l’entrenador visitant Isaac Rodriguez per protestar reiterativament.

min. 89. Darrera ocasió visitant amb un xut de Angel que surt fora de la porteria local.

L’àrbitre principal el Sr. Nicolás Gutiérrez Novo i els seus auxiliars Srs. Eduardo Cenarro Burrueco i Biel Cantarellas Albertí han estat encertats malgrat les diferències que han tingut amb tots dos entrenadors. S’han mostrat bé tecnicament i fisicament seguint les jugades de ben aprop. La autoritat del arbitre principal ha estat molt manifesta amb molt criteri i sense menysprear als jugadors.

Acabat el partit aquestes eren les manifestacions dels dos entrenadors:

Isaac Rodriguez del Binissalem B, ens deia que la primera part ha estat per el seu equip i amb sort amb dos contracops heurien arribat al descans amb un clar 0-2 o 0-3.

La segona part han sortit a defensar-se i aguantar aquest resultat de 0-1, i intentar aprofitar les jugades a pilota aturada però la sort ha estat per el Sineu qui ha marcat l’empat.

De moment ne es pensa massa lluny en l’equip i aniram partit a partit per veure de que són capaços els seus jugadors al final de la lliga.

Toni Florit, el mister local, ens comentava que el Binissalem encara que ha jugat una bona primera part, arribar al descans en victòria era tal volta massa profit. El gol encaixat a pilota aturada ha estat per dos errors de marcatje que heuran de corregir per el futur.

La segona part el seu equip ha jugat quasi bé tot el temps dins el terreny de joc visitant; jugant amb molta fè i amb molta de intensitat. Ha arribat l’empat i l’equip ha seguit lluitant per aconseguir guanyar el partit.

Es queixa del seu equip ja que diu que així com entrenen així juguen els equips; per el que caldrà entrenar amb més intensitat perquè els propers partits es jugui 90 minuts totalment concentrats

La propera jornada, la 7ª ferà que el Sineu visiti Soller per enfrontar-se a l’equip del Port i el Binissalem B jugara a casa seva contra el Bunyola.