Crónica Cadetes Menorca Lliga: CCE Sant Lluis 0 – 1 P. ORIENT del PCE

Imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Fernando Sanz, Pau Fortuny, Adria Torres, Joaquin Tuduri, Lluis Busutil, Oscar Moreno, Raul Previ, Jordi Bosch, Eric Victory, Marti Isern y David Morente.

Sustituciones: Guillem Sintes por Lluis Busutil (min.9), Alex Gonzalez por Raul Previ (min.53), Ismael Ruiz por Pau Fortuny (min.55), Francisco Javier por Adria Torres (min.65) y DamiÀ Vinent por Eric Victory (min.70)

P. ORIENT del PCE: Pedro Manuel, Ignasi Cortes, David Florit, Marc Jover, Gabriel Bosch, Brayan Santiago, Joaquim Carretero, Jordi Marques, Roger Mora, David Florit y Ignasi Huguet.

Sustituciones: Josep Flores por Jordi Marques (min.53), Xavier Triay por David Florit (min.55), Gabriel Josep por Brayan Santiago (min.68) y Jaume Portella por Ignasi Huguet (min.71)

Goles: 0-1 Ignasi Huguet (min 37)

Árbitro: Juan Pons Coll.

Tarjetas: Guillem Sintes (amarilla, min 24), Marti Isern (amarilla, min 76), Alex Gonzalez (amarilla, min 78), Guillem Sintes (amarilla, min 78), Fernando Sanz (amarilla, min 79) y Fernando Sanz (roja, min 79) para el CCE Sant Lluis. Brayan Santiago (amarilla, min 66) para el P. ORIENT del PCE.

Comentario:

Bon debut en Lliga per als cadets de Adriano i Xiscu encara que la derrota no pot amagar l’excel·lent partit disputat al Municipal de Ses Canaletes en un matí de diumenge plujós.Partit jugat sense un dominador clar, on les ocasions de gol van escassejar per la seva absència.

En la primera part van ser els locals que van gaudir de les millors oportunitats per avançar-se en ell lluminós. Primer va ser Raúl que va desaprofitar la primera ocasió que va disposar l’equip blavós i més tard va ser Guiem que no va arribar a un excel · lent centre de Morente per banda esquerra en el que un molt segur Rodríguez interceptar el centre per a desesperació del conjunt lluiser.

Quan millor estava assentat el conjunt d’Adrià a la primera part i en un contraatac dels de ponent, Huguet a falta d’1 minut per al descans va aconseguir avançar els seus en l’únic acostament amb perill dels grocs.

A la segona part l’equip lluiser va fer mèrits per poder igualar el marcador en diverses ocasions però sense arribar a aconseguir el just premi. Eric en un mà a mà amb el porter va desbaratar l’ocasió més clara del segon temps i que podia haver posat la justa igualada al marcador.No va poder ser, però no va ser perquè no ho van intentar.

Molt criteri, molta paciència, molta elaboració però poca recompensa. Toca treballar aquesta faceta del joc per aconseguir transformar en gol el bon joc realitzat pel joveníssim equip Cadet.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.