Crónica 1ª Reg.: Petra 0 – 3 Rtvº La Victoria

El trío arbitral con los capitanes
Alineaciones:

Petra: Sebastia Ribot, Manuel J Garcia, Mateu Pons, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Mateo Vanrell, Antoni Monroig, Mohamed Acharki, Jaime Jaume, Joan C Font y Josep Roig.

Sustituciones: Jaume Jaume por Jaime Jaume (min.46), Luis M Medina por Mohamed Acharki (min.46), Francisco Curient por Joan C Font (min.55) y Joan P Galmes por Mateu Pons (min.70)

Rtvº La Victoria: Angel J Quero, Antonio Planas, Victor J Diez, Jose A Nicolau, Jonatan Besan, Jesus Liceran, Daniel Cordero, Pedro Lopez, Luis Gabriel, Adrian Mas y Francisco J Luque.

Sustituciones: Jorge Calvo por Daniel Cordero (min.46), Jorge L Giraldo por Adrian Mas (min.61), Miguel Segui por Jesus Liceran (min.61), Arturo A Homar por Pedro Lopez (min.70) y Francisco Liceran por Luis Gabriel (min.76)

Goles: 0-1 Pedro Lopez (min 17), 0-2 Angel J Quero (min 27) y 0-3 Angel J Quero (min 90)

Árbitro: Francisco Jos Gonzalez Caballero. asistido por Joan Prats Marti y Yassin Yaya.

Tarjetas: Mohamed Acharki (amarilla, min 17), Jaime Jaume (amarilla, min 33) y Joan P Galmes (amarilla, min 88) para el Petra. Pedro Lopez (amarilla, min 44) y Jesus Liceran (amarilla, min 60) para el Rtvº La Victoria.

Comentario:

Important correctiu el que ha rebut l’UE Petra a Na Capitana, per part del Rtvo. La Victoria. Perfecta en el plantejament del partit i destacar l’intensitat amb la que han jugat durant els 90 minuts. Precisament el que l’hi a mancat als locals, especialment a la primera meitat. Tal com he dit el domini i la pressió corresponia per complet als visitants, amb una defensa i un mig camp portentosos i una davantera incisiva. Així, al minut 17, un baló desde gran distancia i alçada, tal vegada ajudat per la mica d’aire que s’havia mogut, ha sorprès en la seva sortida al porter, sobrepassant-lo, i tal com queia l’ha engaltat dins l’àrea petita Pedro Lopez, fent pujar el primer gol al marcador . Així mateix els de Petra han disposat de3 ó 4 aproximacions de les quals cal destacar una de falta, que amb un intent de xut que finalment ha sigut una passada suau per sobre la defensa, l’ha recollida Joan Carles Font i ha estat ben a punt d’avançar als seus. El joc continuà igual, fins que al minut 27, d’una treta de corner assajada, llarg al segon la tornen a posar de primeres a la frontal de la petita, on Angel J Quero afusella i marca el segon. Fins que l’arbitra ha indicat el camí dels vestidors, els de Petra s’han tret un poc la son dels ulls i han agafant una mica el control de l’esfèric, però res destacable.

Comença la segona meitat i Toni Font introdueix 2 canvis ja de sortida. Els de Ciutat canviaren, com era d’esperar, el plantejament passant a defensar amb dues línies i llençant contraatacs que no permetien adormir-se als locals en defensa. Amb aquest nou escenari, l’UE Petra es volca en l’atac i els visitants han incrementat un punt l’agressivitat defensiva. Hi ha hagut unes quantes aproximacions però no han aconseguit l’objectiu. Arribat el minut 70, ingressa l’últim canvi i el Petra decideix prendre riscos amb una defensa de 3, que al minut 90 no han pogut evitar el tercer, d’una pilota rebutjada en primera instancia per Pep Roig però per la seva desgracia ha anat als peus de Angel J Quero que ha establert el definitiu 0-3.

La setmana que ve l’UE Petra visitarà al Llubí, que avui també ha perdut dins Algaida i el Recreatiu rebrà l’Alqueria que ha empatat contra l’Arta.

 

 

 

JSB para Fútbol Balear.
Fotos de Arnau Amengual Bonnin.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.