La Caixa dona 10 balons a cada club

Entrega de balones en la FFIB por parte de la caixa

Igual que la temporada anterior, la Caixa ha començat a entregar 10 pilotes de futbol als clubs de les Illes Balears que ho sol·licitin. A les imatges, alguns dels primers clubs que han rebut l’obsequi, entregat avui migdia a la seu de la Mutualitat de Futbolistes (Binissalem, Palmanyola, Bunyola, Interplà de Sencelles, Atlètic Balears, Llubí, Lloseta, La Salle, Poblense, Sporting Ciutat de Palma i Santa Mònica).

Tots els clubs que tenguin compte amb l’entitat d’estalvis poden passar per la seva oficina per fer la reserva de les pilotes, que seran entregades a la Federació.Aquesta iniciativa arriba després que la Caixa hagi entregat, des del 2007, material sanitari divers als clubs, com Equips de Reanimació, Botiquins, Fèrules, camilles, i colllarins. Els clubs encara són a temps de demanar qualsevol d’aquests regals si encara no ho han fet. La única condició és tenir compte obert a la Caixa.

Enguany l’obsequi de l’entitat d’estalvis són els balons reglamentaris, que s’aniran entregant als clubs, a través de la FFIB, sempre que se demanin abans de dia 15 de Desembre.

FFIB

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.