Crónica 1ª Reg.: Sineu 1 – 2 Ses Salines

El trío arbitral con los capitanes

 

Alineaciones:

Sineu: Bartomeu Llompart, Marc Darder, Rafel Mestre, Rafel Oliver, Miquel A Bergas, Pere J Florit, Gabriel Gelabert, Francesc Oliva, Luis S Rayo, Francisco Quetglas y Joan M Bergas.

Sustituciones: Juan Beltran por Miquel A Bergas (min.45), Jordi Gaya por Rafel Mestre (min.45), Antonio Sanchez por Joan M Bergas (min.60) y Marc Barcelo por Marc Darder (min.78)

Ses Salines: Silvestre Garcias, Juan A Vicens, Antonio J Amor, Francec M Ferrari, Axel Dalto, Jaime Barcelo, Miguel Fernandez, Silvestre Barcelo, Nicolas D Cuesta, Jose L Salinas y Damia J Company.

Sustituciones: Rodrigo G Rinaudo por Damia J Company (min.52) y Jesus Fernandez por Jose L Salinas (min.82)

Goles: 0-1 Jose L Salinas (min 9), 1-1 Luis S Rayo (min 19) y 1-2 Jose L Salinas (min 33)

Árbitro: Ruben Guzman Ruiz. asistido por Ivan Martin Lopez y David Onetto Bevia.

Tarjetas: Francisco Quetglas (amarilla, min 45) y Pere J Florit (amarilla, min 66) para el Sineu. Jaime Barcelo (amarilla, min 52), Jose L Salinas (amarilla, min 68) y Nicolas D Cuesta (amarilla, min 89) para el Ses Salines.

Comentario:

El primer partit de la temporada 2.012-13 jugat aquesta tarda al Poliesportiu de Son Matgí ens ha ofert un bonic espectacle de futbol amb dos equips que han lluitat totes les pilotes des-de el primer fins al darrer minut.

Les jugades mes interessants de la primera part han estat les següents:

Min. 5. Pere Florit treu un còrner a l’esquerra de la porteria visitant i Lluis Simó engalta un bon xut a mitja altura que topa amb la fusta i surt fora per ben poc.

Min. 6. Una altre volta és Lluis Simó -el millor dels locals- qui sol es planta devant l’area petita del Ses Salines i el seu xut surt fora.

Min. 10. Falta que treu l’equip visitant a la dreta de la porteria de Boby i Salinas de cop de cap afica la pilota dins la xerxa de l’equip local. 1-0.

Min. 15. El Sineu no perd la compostura i ataca una i una altra vegada damunt la porteria defensada per Silvestre. Marc Darder agafa un rebuig de la defensa visitant i xuta a porteria pero el porter visitant atura la pilota sense complicacions.

Min. 16. Damià engalta un fort xut després de robar la pilota a Pere Florit i surt alt per damunt el travesser de la porteria del Sineu.

Min. 20. Pere Florit llança una falta des-de quasi 40 metres de la porteria visitant i col.loca l’esfèrica perfecte perquè Lluis Simó de cap marqui el gol de l’empat 1-1.

Min. 30. Un bon xut de Lluis Simó des-de front de l’area grossa que anava dintre la porteria visitant es aturada amb molta seguretat i confiança per el porter Silvestre.

Min. 33. Una altra falta a l’esquerra de la porteria del Sineu es treta perfecta perquè el millor del Ses Salines, Salinas de cap marqui el seu segon gol i el segon del seu equip pujant al marcador el 1-2. que en definitiva seria el resultat definitiu.

Min. 40. Els locals reclamen pena màxima per caiguda de Parrita dins l’area visitant. L’àrbitre encertat no siula res.

Min. 43. Pere Florit treu una altra falta que remata de cap M. A. Bergas sortint la pilota per d’alt de la porteria del Ses Salines.

A la segona part el joc ja no ha estat tan igualat i el Sineu ha mantingut la majoria del temps la pilota dintre el camp contrari per intentar al menys empatar el partit, cosa que no ha aconseguit.

Les jugades mes importants han estat les següents:

Min. 46. Fort xut del davanter visitant Miquel Fernandez que ha aturat el porter local Boby.

Min. 47. Joan Marc l’extrem esquerra local ha fet una bonica jugada personal i aconsegueix xutar a mitja altura a la porteria de Silvestre qui atura la pilota amb una també bonica estirada.

Min. 58. Pere Florit intenta una altra vegada de falta marcar el gol de l’empat però el xut surt fora per alt de la porteria visitant.

Min. 65. Lluis Simó dona la pilota amb una bona passada a Toni Sánchez que xuta fora desviat de la porteria de Silvestre.

Min. 70. Boby el porter local surt amb els peus a 30 metres de la seva porteria per aturar un contratac visitant, quasi fregant joc perillós que l’àrbitre no siula. Els visitants reclamaven amb insistència la falta endemés de la «groga» per el porter local.

Min. 71. Rodrigo del Ses Salines amb un contratac ben duit amb Miquel Fdez xuta i para Boby el que pareixia el 1-3.

Min. 80. Rodrigo a la sortida de un còrner ha rematat de cap però la pilota hasortida fora per damunt el travesser de la porteria local.

Molta insistència els darrers minuts per part dels locals per acursar el marcador però el Ses Salines ha jugat molt concentrat i no ha donat moltes d’opcions al Sineu endemés de crear algunes situacions de perill amb diversos contratacs alguns dels quals han acabat en dubtosos fores de joc.

Per acabar hem de dir que el resultat ha estat just encara que els locals haguintingut més possesió de l’esfèrica al llarg dels 95 minuts de joc. Malament han començat la lliga els sineuers i molt bé han estrenada aquesta categoria els visitants.

El trio arbitral encapçelat per el col.legiat Guzman Ruiz i els auxiliars Martin López i Onetto Bevia han tingut una correcta actuació i les seves decisions encara que algunes contradictories amb assenyalaments de faltes entre els assistents i l’àrbitre principal no han tingut res a veure amb el resultat final.

Una vegada acabat el match aquestes eren les opinions dels entrenadors:

Per part del Ses Salines Juan Carlos Vicens ens deia que el primer partit de lliga a dins Sineu no convidava a estrenar la categoria amb molt d’optimisme però que una vegada jugat el partit aquest ha estat molt igualat i ha decidit el resultat amb tres gols a pilota aturada. Pod esser que hem tingut un poquet de sort ens ha confessat.

El futur d’aquest equip de moment després de felicitar els seus jugadors per el joc i els tres primers punts és el del proper cap de setmana guanyar al rival Juv. Bunyola.

El tècnic local que repeteix a la banqueta sineuera Toni Florit ens comentava que han començat malament però està molt content de l’esforç dels seus jugadors, de l’intensitat posada tot el partit i està segur que aquest nou equip amb jugadors molts joves ens donaran moltes alegries enguany.

Resten 37 partits encara i no queda més que treballar, treballar i més treballar per aconseguir aviat la primera victòria i els tres primers punts.

La propera jornada el Sineu jugarà al camp de Son Fuster 2 contra el bon equip del Son Oliva -tercer clasiificat de la passada temporada- i el Ses Salines estrenarà devant els seus aficionats la nova categoria de Primera Regional contra el Juv. Bunyola com hem dit abans.

SEBASTIA D.T. per a Fútbol Balear

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.