Carta dirigida a Balearia

.

 

Aquest diumenge, 26 d’agost de 2012, la plantilla del primer equip del CE Campos s’ha hagut de desplaçar a jugar un partit de la competició de tercera divisió nacional a l’illa de Formentera.

En aquest viatge s’han produït uns fets que volem posar en coneixement de la gent:

En els darrers minuts del partit es va produir el següent fet com així mateix recull l’àrbitre a la seva acta del partit: “En el minuto 85 el jugador local número 18 y el jugador visitante número 8, en la disputa de una aéreo, se golpearon fortuitamente resultando que el jugador visitante tuvo que abandonar el terreno de juego al sufrir un corte de consideración en la parte derecha de la cara que al parecer merece puntos de sutura. Dicho jugador fue trasladado a un centro de salud con una ambulancia del 061.” El nostre jugador es va haver de desplaçar a l’hospital de Formentera per a ser atès.

El partit havia començat a les 16 hores i tenia previst l’acabament a les 17.45 hores. La nostra plantilla tenia places al vaixell que havia de sortir de Formentera cap a Eivissa a les 18.30 hores, havent d’agafar una hora més tard, a les 20 hores, el vaixell de la companyia Balearia cap a Mallorca.

Ens posàrem de seguida en contacte amb la companyia del vaixell que ens havia de desplaçar de Formentera cap a Eivissa explicant el cas i no ens posaren cap problema i inclús ens digueren que estaven disposats a esperar un poquet per a sortir. El fet, és que el nostre jugador acompanyat del preparador físic, van poder agafar el vaixell que sortia a les 19.30 hores sense provocar cap retràs a la sortida del vaixell.

La resta de l’expedició ja es trobava a Eivissa des de les 19 hores i es va contactar amb la companyia Balearia per posar al dia de la situació i va ser en aquests moments quan vàrem rebre resposta negativa a totes les nostres propostes, i que al final tot es resumia en espera cinc minuts ja que el nostre jugador i preparador físic arribaven a l’illa d’Eivissa amb el vaixell que sortia de Formentera a les 19.30 hores.

Per aquesta negativa, el nostre jugador i preparador físic han hagut de romandre a l’illa d’Eivissa, fet que per les dates en què ens trobam ha resultat difícil i costós trobar allotjament i han hagut d’agafar un vol el dilluns dematí cap a Mallorca. Tot això tenint en compte que el motiu de no arribar a l’hora està totalment justificat i documentat amb l’informe de l’hospital de Formentera i que no suposava un daltabaix massa gros en el viatge programat, això sense tenir en compte que les dues persones, evidentment, no anaven preparades per fer nit a l’illa d’Eivissa, més les despeses que ha suposat, i el fet de no poder presentar-se a les feines respectives.

I per suposat, no volíem deixar de destacar la total predisposició de la Societat Esportiva Formentera cap a nosaltres, començant pel seu ATS que va ajudar al nostre jugador en el mateix camp, ja que el nostre per motius personals no s’havia pogut desplaçar, varen cridar tot d’una l’ambulància i es varen posar totalment a la nostra disposició per allò que fes falta, a la qual cosa estam molt agraïts.

Aquests són els fets que volíem exposar.

Gràcies

La Junta Directiva del CE Campos

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.