Torneig CCE Festes Patronals 2012: CCE Sant Lluís 4-3 Alaior

El CCE Sant Lluís, campeón del tradicional Torneig con motivo de las Festes Patronals

CCE Sant Lluís: Quevedo, Olives, Orfila, Manu, Osky, Dino, Ballesteros, Isaïes, Elliot, Pere i Zouhir. També van jugar: Villalonga, Omi, Xiscu, Joshua, bili, Salvador, Carlos i Villalonga.

CE Alaior: Biel Moll, Arevalo, Barber, Marti, Rodríguez, Jona, Isael, Basili, Tudurí, Emi i Alex Sintes. També van jugar: Blai, Sant Josep, Marc, Vaig prendre, Sergio Pons i Aitor Pons

Gols: 1-0 Min 10 Elliot, 2-0 Min 11 Elliot, 3-0 Min 36 Zouhir, 4-0 Min 50 Alex, 4-1 Min 67 Oscar Tudurí, 4-2 Min 74 Marc Sintes, 4-3 Min 80 Sergio

Col · legiat: Pau Carbonell

Comentari:

Fregant els 30 graus de temperatura i els 100 assistents, es van veure les cares el renovat CCE Sant Lluís davant el CE Alaior en el tradicional partit amb motiu de les Festes Patronals 2012.Amb sis entrenaments a l’esquena, els nois de Moyano afrontaven el primer envit amb les piles de la il · lusió de gom a gom però amb la forma física encara en estat baix. Les primeres sessions han estat de molta càrrega física i una mica de treball tàctic perquè els blaus vagin trobat el nivell de forma òptim en aquesta pretemporada.

Els primers minuts van transcórrer amb un ritme lent, normal a aquestes altures de temporada, però amb un CCE ben situat i amb el clar objectiu de fer-se amo de la trobada per la seva condició d’equip local. A mesura que anaven passant els primers instants, els Albinegros van anar trobant el seu lloc al camp i van començar a imposar el seu estil sobre el verd de ses Canaletes.

Quan l’electrònic marcava el minut 10, s’avançaven els locals per mediació d’Elliot que inaugurava la temporada golejadora lluisera després empènyer una passada de Ballesteros que va venir precedit d’una passada en profunditat de Pere Olives i que posava als de Moyano per davant en el marcador.Després del gol, els locals no van baixar la guàrdia i després un altre passi en profunditat de Pere Olives, Elliot anotava el 2-0 després d’un fort xut des de la frontal de l’àrea.

Els de Meliá, amb només cinc entrenaments a les cames, es van adonar que havien de millorar en col · locació per plantar cara als locals. A partir del minut 20, van anar arribant amb més claredat però sense perill a la porteria de Santi.El primer acostament amb perill dels Albinegros, es va produir al minut 43 quan Emi de fluix xut va posar l’únic mínim perill a la meta blavosa.

Dos minuts abans, els de Moyano, posaven més terra pel mig, amb el tercer gol obra del debutant en la categoria Zouhir, que després d’un centre de Olives en banda dreta, controlava amb el pit a la vora de l’àrea gran per finalitzar amb un tret semifallido on poc va poder fer el porter albinegre.

Es van reincorporar tots dos conjunts amb nombrosos canvis per afrontar la segona part amb la mateixa tònica. El CCE es trobava còmode i els alaiorenses volien arribar amb perill a la porteria defensada per Villalonga en el segon temps.

Als cinc minuts de la represa, desplaçament llarg de Omi per al desmarcatge de ruptura de bili que servia a l’interior de l’àrea perquè el seu company Alex anotés el 4-0 i posava als seus amb un gran avantatge.El cansament feia efecte en ambdues esquadres i el partit va arribar a una fase sense transicions i amb un estira i arronsa en ambdues fites.

L’anar a venir va bé als de Meliá que van aconseguir reduir distàncies en els minuts 67, 74 i 80 per mediació d’Oscar Tudurí, Marc Sintes i Sergio Pons per posar els seus dins de partit a 10 minuts per al final.Els visitants ho van intentar però no van aconseguir igualar el partit i el trofeu de Festes de Sant Lluís va ser per als locals.

Bona prova per als dos conjunts, demà dia entrenament de recuperació per als nostres ia seguir posant les bases per a la nova temporada.