Ballesteros, nou jugador blavòs

Alejandro Ballesteros

 

Segueix el treball en els despatxos per anar perfilant la plantilla de l’equip Regional i segueix a bon ritme. L’últim jugador a acceptar la proposta de la nostra entitat és Alejandro Ballesteros (Maó, 1991), un altre jove jugador de 20 anys que la temporada passada va debutar a la categoria a les files de la UD Mahón.

Ballesteros, que ja va jugar al CCE en l’equip juvenil de Lliga Nacional, lluitarà per fer-se lloc en l’equip i pujar el nivell de competitivitat del primer equip lluiser.Pot ocupar la demarcació d’interior esquerre o migcampista ofensiu, així com també la mitja punta amb la seva depurada tècnica i intel · ligència del joc.

Un nou home que ve per sumar i fer un salt de qualitat al nou equip de J.A. Moyano.

 Benvingut al CCE!

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.