El Regional Preferent, del CCE San Lluís en marxa

El Preferente del Sant Lluis se posa en marxa

 

El passat dilluns dia 13 d’agost van començar les primeres carreres de l’equip Regional Preferent de la temporada 2012/2013. El rellotge marcava les 20.15 H. i els 20 jugadors i el cos tècnic donaven inici al nou projecte per a aquest any.Després del descans estiuenc i amb les altes i baixes en l’equip es posava en funcionament un projecte amb molta joventut (la mitjana d’edat està en els 24 anys) i amb un renovat cos tècnic.

José Ángel Moyano i Adriano García donaven la benvinguda als jugadors i els informaven dels objectius a curt, mitjà i llarg termini. D’ara endavant, vénen unes setmanes de càrrega física, les primeres, i de treball tàctic i tècnic per arribar a l’inici de la competició ce Copa en la millor forma possible.

En el nou format de Copa, inclou semifinals a doble partit i final a partit únic, el nostre equip ha quedat enquadrat en el grup A juntament amb el CE Ferreries, UD Manón, Norteño CF i CE Migjorn. Els blaus van iniciar la competició a Sant Carles el 22 de setembre per descansar en la segona jornada i enfrontar-se al CE Migjorn a casa, Ce Ferreries a Sant Bartomeu i tancar la primera volta davant el Norteño CF a Ses Canaletes.

Toca doncs, posar-se les piles, fer un bon grup de treball i començar a absorbir nous conceptes per arribar a punt a l’inici de la competició copera.L’estrena dels nostres però, serà el proper dimecres 22 d’agost a les 20.30 H. a Ses Canaletes en el ja tradicional partit de festes patronals, amb el CE Alaior com a rival, en el que serà el primer partit d’aquesta nova temporada.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.