Presentat el VIII Torneig de Sant Roc

Presentat el Torneig de San Roc

Ha estat presentada aquest divendres la VIII edició del Torneig de Futbol Sant Roc, que comptarà amb la participació del Santanyí de III Divisió, el S’Horta de Preferent, el Ses Salines de iª Regional, a més de l’Alqueria de 1ª Regional, equip amfitrió, i que tendrà com a escenari el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca, entre els dies 11 i 15 d’agost.

Alqueria i s’Horta disputaran la primera semifinal el dissabte 11 d’agost a les 18 hores, mentre que el Santanyí i el Ses Salines jugaran l’altra semifinal el diumenge 12 d’agost també a partir de les 18 hores.

La jornada de cloenda tendrà lloc el dimecres, 15 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 17:15 hores entre els equips perdedors els dies anteriors, i a partir de les 19:30 la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta vuitena edició del torneig. Manacor (doble i vigent campió), Ferriolense, Santanyí, aquest per tres vegades, a part de l’Atl. Balears, campió el 2010, han alçat fins el dia d’avui el trofeu del Torneig de Sant Roc.

RJ per a Futbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.