El Campos deja prácticamente cerrada su plantilla

El presidente con el renovado Garí

La directiva del CE Campos, amb el seu president al capdavant, i la secretaria tècnica, gaire bé ha tancat la confecció de la plantilla per la temporada que està a punt de començar.

Aquestes darreres hores s’ha tancat la renovació de dos jugadors que l’any passat ja formaven part de la plantilla campanera com són el central Josep Garí i el migcampista Guillem Nigorra.

També hem d’assenyalar el retorn de dos jugadors formats als equips inferiors del Club com són en Toni Servera, que torna després d’haver estat aquesta temporada jugant per Alemanya i de Miquel Adrover, que s’incorpora de nou a l’equip després d’haver sortit en el mercat d’hivern. Per acabar, dir que en la política que segueix el Club d’incorporar jugadors campaners fets al futbol base, puja al primer equip en Sergio Jiménez un cop acabada la seva etapa juvenil.

Nigorra con el presidente

En aquests moments la plantilla està composta per a Toni Mas com a porter; com a defenses, Alex, Toni Vidal, Colau, Pablo, José Sánchez, Marcos, Garí i Sergio Jiménez; en la posició de migcampistes trobam a Xavi Lirola, Toni Nadal, Toni Roig, Alberto Cano, Agus Nájera, Guillem Nigorra i Carlos Trenado; i com a davanters, Dani Rado, Joan Andreu, Matías, Toni Bonet, Bernat Fullana, Rafel Ferragut, Edwin Vega, Toni Servera i Miquel Adrover. Només queda per completar la plantilla un segon porter que és amb el que està fent feina en aquests moments el Club.

Indicar que la plantilla es posa en marxa el proper dilluns, dia 23 de juliol a les ordres de Miquel Àngel Tomàs i el seu equip tècnic.

Amunt Campos

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.