Sergio Tejera assegura que està encantant de tornar al club del seu cor

El Espanyol presenta a Sergio Tejera

El RCD Espanyol ha presentat aquest dimecres a Sergio Tejera, el segon fitxatge del conjunt blanc i blau amb vista a la propera campanya. Tejera, després d’un periple al Chelsea i el RCD Mallorca, torna al club blanc i blau amb què s’ha compromès les quatre pròximes temporades. «Agraeixo a l’Espanyol l’esforç que ha fet per contractar-me i espero poder tornar aquesta confiança amb el meu joc sobre el camp i demostrar que no us heu equivocat», ha assenyalat Tejera, que ha insistit que està feliç «per tornar a casa perquè era una cosa que somiava des que em vaig marxar al Chelsea; estic encantant de tornar a vestir els colors del meu cor».

Tejera, acompanyat per amics i familiars, ha comentat que de l’Espanyol l’atrau «la seva filosofia, la seva manera de jugar i que és un club on puc seguir creixent com a futbolista. S’adapta a les meves qualitats per poder i segur que vaig a estar molt còmode «. En aquest context, ha remarcat que li queda «molt per aprendre» i ha afegit que «a l’Espanyol hi ha jugadors de molta qualitat i arribo amb ganes de seguir creixent».

Des de la seva marxa de l’Espanyol, el migcampista ha comentat que «em faltava una mica d’agressivitat i això ho vaig millorar jugant a Anglaterra i l’última temporada amb Joaquín Caparrós també». Respecte a la seva trajectòria futbolística ha subratllat que l’oportunitat que li va presentar el Chelsea era «molt bonica» perquè «vaig canviar de país, vaig conèixer un altre tipus de futbol i va ser una experiència que vaig viure al cent per cent i que m’ha ajudat a créixer com a persona «. Del Mallorca ha comentat que amb Michael Laudrup es va trobar «molt bé» i ha matisat que aquesta campanya «no he tingut aquesta continuïtat, però ara comença una nova etapa per a mi i vaig a donar-ho tot».

El conseller delegat de la nostra entitat, Joan Collet, ha desitjat molta sort a Tejera pel seu retorn a casa. «Ha tingut la sort de jugar aquí encara que fos amb altres colors; ara podrà jugar amb els nostres i esperem que el seu rendiment estigui a l’altura de les expectatives que té l’entrenador Mauricio Pochettino i el direcrtor esportiu, Ramon Planes», ha sentenciat.

En un altre ordre de coses, ha confirmat que el club s’ha posat en contacte amb la Reial Federació Espanyola de Futbol per optar a alguna de les places vacants a Segona Divisió B. «Farem tot el possible», ha finalitzat.

RCD Espanyol

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.