Inicio del Campus d´estiu de la Fundació Reial Mallorca

Campus d´estiu 2012
Avui ha donat començament el Campus d’estiu de la Fundació Reial Mallorca, l’esdeveniment, que es durà a terme a les instal•lacions de la Ciutat esportiva comptarà amb dues edicions, la primera del 25 de Juny al 7 de Juliol i la segona del 9 fins el 21 de Juliol.

Enguany compta a més amb una novetat, el Campus específic de porters!!

El campus de la Fundació s’ha convertit ja en un habitual de tots els joves mallorquinistes que volen entrenar al terreny de joc on ho fan els seus ídols i compartir amb ells jornades de futbol, companyerisme, fer nous amics i tenir una experiència inoblidable aquest estiu.

Son molts els nins que repeteixen any rere any en el campus de la Fundació, i es que ja son més de 15 anys d’experiència i bona feina de tots els tècnics que forment part de l’equip del Rcd Mallorca i de la Fundació.

Amb quasi el 100% de places cobertes arranca una nova edició del campus més mallorquinista de tota l’illa.”

Fundació Reial Mallorca

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.