Pedro Campaner deja la coordinación del Llubí

Campa deja la coordinación del CDA Llubí

Pedro Campaner «Campa» després de cinc temporades com a coordinador del CDA Llubí, deixa aquest càrrec. El nou coordinador serà Mateu Alorda (Marrai), fins ara ajudava a Campaner i entrenava un equip de Sencelles (enguany el deixa). Alorda coneix be el club, ha jugat a l’equip dels aficionats durant tres temporades i coneix be a la gent del poble.

Campaner, fixat fa 5 anys per l’antiga directiva encapçalada pel president Biel Planas, ha aconseguit importants resultats dins el club: ascensos amb diferents equips (aficionats i juvenils), mantenir la totalitat de les plantilles (un equip a cada categoria).

Segons hem pogut sabre seguirà vinculat dins la directiva amb altres gestions i es traurà el títol d’entrenador de nivell que comença a partir de setembre.

Des de Futbol Balear desitjam tornar-lo veurer prest una altre vegada enmig.

Mateu Alorda nuevo coordinador del CDA Llubí

RD

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.