La Penya Barcelonista Els Tamarells celebra la seva Assemblea Anual de Socis.

Penya Els Tamarells
Dimecres passat va tenir lloc en el Cercle Recreatiu, l’Assemblea Anual Ordinària de Socis de la Penya Barcelonista Els Tamarells.

En el primer punt de l’ordre del dia es varen detallar les 30 activitats que han organitzat l’entitat durant la temporada, reflectides en més de 200 insercions en premsa escrita i digital. Destacà la multitudinària presentació del llibre “Aicnàlubma” del periodista Joaquim Maria Puyal, recentment anomenat “Català de l’Any”; i la II Gala dels Campions, en la que foren distingits els ex jugadors Juan Manuel Asensi, Robert Fernandez, Josep Moratalla, i el de bàsquet Roger Esteller; entre d’altres activitats de caire esportiu, social, lúdic i cultural.

S’ha sortejat viatges i entrades per a 28 partits que el Barça ha jugat en el Camp Nou, durant la temporada gràcies als sortejos han viatjat i gaudit d’entrada de franc un total de 152 socis.

Tot seguit el tresorer Lluís Vaquer va donar a conèixer el balanç de la temporada 2011-2012, amb uns ingressos de 33.282 € i unes despeses de 28.559 € (si bé tres partides que no s’havien gastades, pujaven a 4.600 €), amb lo qual el balanç és un superàvit de 123 €.

En el tercer punt es va informar del projecte d’activitats que es preveu per a la temporada 2012-2013, les quals es centraran en els actes de 10è aniversari de l’entitat, i que compten amb un pressupost de 41.023 €, el qual fou aprovat per unanimitat.

En el torn de precs i preguntes es va acordar atorgar la condició de 1º Dama d’Honor de la P. B. Els Tamarells a Melissa Nicolau Martín, jugadora mallorquina, internacional de l’equip femení del F.C. Barcelona i flamant campiona de la Superlliga. La distinció li serà entregada en un col•loqui de futbol femení que es farà el proper de juliol, acte ja emmarcat dins el 10è aniversari de l’entitat.

Finalment, el president Sebastià Oliver va remarcar la bona salut de la penya i desitjà que la junta directiva que agafi el relleu en la primavera del 2013, ja que l’actual finalitza el mandat, pugui continuar amb encert la tasca fins ara realitzada.

La Penya Barcelonista Els Tamarells acaba la temporada amb 733 socis, essent una de les més nombroses de l’àmbit social barcelonista.

La Junta Directiva

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.