Alqueria: Pere Estelrich, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Marcos A Tejero, Silvestre Vicens, Bernardo Ginard, Miguel Palmer, Antonio Mas y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Miguel A Lopez por Silvestre Vicens (min.78), Carles Ramon por Miguel Palmer (min.78) y Miquel Rigo por Miguel A Cañas (min.82)

Consell: Pedro Giralt, Sy Boubacar, Joan Miquel, Miquel T Piza, Jonatan M Czerwiak, Fernando Miro, Roberto J Tineo, Sergio Gonzalez, Martin Blas, Juan M Diaz y Raul M Sense.

Sustituciones: Mateu M Deya por Raul M Sense (min.57) y Bernardo Isern por Joan Miquel (min.78)

Goles: 0-1 Miquel T Piza (min 21), 1-1 Bernardo Ginard (min 25), 2-1 Silvestre Vicens (min 63) y 3-1 Carles Ramon (min 81)

Árbitro: José Miralles Gili. asistido por David Araujo Alonso y Francisco Cañadillas Espada.

Partit bastant igualat, en el que els dos equips lluitaven per conservar la categoria.

Els locals en el minut 25 es posaven per davant en el marcador en treure una falta en Bernat Ginard. Ja en el segon temps una contra dels locals Vicens s’envà per cames encara el porter Pedro Giralt i marcava el 2-0, aquí es posaven a empenya una mica mes els de Consell i tres minuts mes tard el visitant Roberto Tineo engaltava un xut de fora l’àrea que Toni Mas amb una excel·lent intervenció enviava a corner es treia el corner i el Consell aconseguia el 2-1 amb una excel·lent rematada de cap. En el minut 81 era el curiablanquer Carles Oriols que amb una contra marcava el 3-1, ja en el temps de descompte eren els visitants que tornaven escurçar la distancia d’una altre rematada de cap a la treta d’un corner.