Darrer partit d’un gran golejador

Jaime Vidal se despide del fútbol en activo

Ahir, dia 13 de maig, en el darrer partit de la temporada 2011/12 de Tercera Divisió va ser el darrer partit oficial d’un dels grans golejadors d’aquesta tercera divisió nostra. Es tracta de Jaume Vidal, en Vermell pels amics, el gran capità del CE Campos i una de les figures que ha donat el futbol balear.

En Jaume ha jugat a l’Atlètic Balears durant quatre temporades on va conseguir un campionat i pichichi de la categoria, amb el Vilafranca, amb el Manacor durant tres temporades on va ser escollit com a millor jugador de la categoria i també amb el Ferriolenc on va estar a punt de pujar a segona B i per suposat, en l’equip del seu poble, el CE Campos, ajudant a l’equip quan estava a preferent per pujar a Tercera i gaudint dels anys de l’equip campaner a Tercera Divisió. En tots aquests equips ha fet el que més sap, gols, molts de gols.

Ahir el CE Campos li va voler brindar un petit i merescut homenatge en aquest darrer partit oficial, un partit ple d’emocions i enrevoltat d’aquella gent que l’estima i l’aprecia: la seva família, el seu pare, els companys, amics, menuts que l’han tengut com entrenador, tothom hi va voler ser present.

Només ens queda desitjar a n’en Jaume tota la felicitat en aquesta nova etapa que comença i que segur que d’una o altra forma estarà vinculada al futbol.

GRÀCIES JAUME!!!!

Biel Sastre para Fútbol Balear

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.