Federacions i clubs esportius es donen cita a la jornada formativa organitzada pel Consell de Mallorca

Ángel María Villar i Joan Rotger, entre d'altres, avui a la inaguració de la jornada formativa organitzada pel Consell de Mallorca.

El president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, ha estat el convidat d’honor d’una llarga llista de prestigiosos especialistes del món de l’esport.

El vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger, ha inaugurat avui capvespre, a l’Hotel Valparaíso, de Palma, la jornada formativa ‘Un nou enfocament en la gestió de les federacions i dels clubs esportius’, organitzada pel Consell de Mallorca amb el patrocini de l’empresa Oxidoc i la col·laboració de l’Associació Balear de Gestors Esportius Professionals (AGEPIB).

La primera de les ponències programades, titulada ‘El paper de les federacions i dels clubs en el nou model esportiu espanyol’, ha corregut a càrrec d’Ángel María Villar, president de la Federació Espanyola de Futbol, vicepresident de la FIFA i vicepresident tercer de la UEFA.

Altres conferenciants de rellevància que prenen part en la jornada són Amadeo Spadaro, doctor en Teoria Econòmica per l’Escola de Ciències Socials de París, doctor en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor d’Economia Pública de la Universitat de les Illes Balears; Carlos Delgado, gerent del Servei d’Esports de l’Ajuntament de San Sebastián de los Reyes (Madrid); Miguel Medina, president de la Federació Espanyola de Padel; Albert Cucarella, director general del Club Natació Terrassa; i Maria Rodríguez Perea, cap de servei d’Esport Escolar del Consell Superior d’Esports.

La cloenda tendrà lloc a les 20,15 hores amb la intervenció del director insular d’Esports, Joan Antoni Ramonell.

Amb l’organització d’aquesta jornada, el Consell ha tractat de d’aportar la seva contribució a l’hora que clubs i federacions puguin afrontar amb èxit la tasca que desenvolupen. Per aquesta raó, des de la Direcció Insular d’Esports es procedí a convidar a destacades personalitats del món de l’esport, amb la intenció que explicassin als assistents els resultats de la seva tasca, tenint en compte que, com en la majoria d’àmbits de la nostra societat, també a l’esport, les circumstàncies actuals han provocat l’obligació d’introduir canvis que garantissin el correcte funcionament de les entitats i institucions.

Al marge de la qualitat dels ponents, el programa preveu la celebració de les Taules d’Experiències, un forum destinat a exemplificar de quina manera les intervencions exposades teòricament poden, en la pràctica, materialitzar-se. D’altra banda, ja en la part final de la jornada, tendrà lloc un interessant col·loqui amb el títol ‘Gestió i tercer sector de l’esport, opcions de futur’, destinat a a facilitar que les persones assistents participin activament del debat.

CIM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.