Crónica 1ª Reg.: Petra 4 – 1 Juv. C’an Picafort

El Petra vence al Juv. C´an Picafort. Foto Arnau Amengual
Alineaciones:

Petra: Victor M Lopez, Mateu Pons, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Bartolome Femenias, Antoni Monroig, Carlos Jaime, Carles Serralta, Miguel Vanrell, Carlos Mestre y Miquel Santandreu.

Sustituciones: Mohamed Acharki por Victor M Lopez (min.54) y Jaume Jaume por Carlos Mestre (min.58)

Juv. C’an Picafort: Daniel Paredero, Pedro J Herrera, Bernardo Quetglas, Jaume Alomar, Joel Polidura, Jose M Ramirez, Juan F Olea, Rabah Toualbi, Llorenc Perello, Gabriel Sastre y Francisco Pizarro.

Sustituciones: Miquel Domingomoya por Daniel Paredero (min.55), Diego S Lucero por Rabah Toualbi (min.55), Jose L Aulet por Juan F Olea (min.69) y Yassin Lakhal por Joel Polidura (min.69)

Goles: 1-0 Josep Sastre (min 4), 2-0 Miquel Santandreu (min 41), 3-0 Carlos Mestre (min 53), 4-0 Jaume Jaume (min 64) y 4-1 Yassin Lakhal (min 89)

Árbitro: Luis Haro Rodríguez. asistido por Antoni Prats Martí y David Araujo Alonso.

Tarjetas: Juan F Olea (amarilla, min 55) y Pedro J Herrera (amarilla, min 60) para el Juv. C’an Picafort.

Comentario:

Com cada any en aquestes altures de competició, els equips ja acumulen lesionats, sancionats i baixes d’altres tipus. Amb aquest panorama toca tira del que hi ha, juvenils inclús cadets com en el cas del Ca’n Picafort. Lluny del que pot semblar, per molts d’aquets joves això es una gran oportunitat de demostrar el que saben fer, i deu ni do si ho aprofiten. Compensen la manca d’experiència amb ganes i voluntat, velocitat i reflexes, coses que a alguns dels mes grans brillen per la seva absència.

Sigui com sigui, el conjunt de Toni Font, demostrà superioritat a totes les seves línies. Ben aviat, al minut 4, una jugada iniciada per l’esquerra, l’acabà rematant a gol Sastre. La pilota era dels locals, tot i que hi ha que dir que els visitants disposaren de unes quantes ocasions que no pogueren concretar, però ben aprop. Continuà aquesta primera part dominant el temps del joc els de Petra però res resenyable, fins que a les acaballes del mateix, a la treta d’un corner, la pilota fou pentinada dins l’àrea petita i rematada al fons de la xarxa per Santandreu, establint el 2-0.

Al segon temps tot continuà igual però el joc va guanyar en vistositat i precisió pel que fa a la UE Petra. Si a això l’hi suma’m que els de vora mar acusaren la fatiga, el partit es va convertí per aquets en un suplici. Després de unes quantes ocasions Mestre capturà una passada vertical i es quedà sol davant Dani Paradero, col·locant-li la pilota rassa a l’esquerra 3-0.

Dos minuts mes tard, començaren els canvis que inicialment no solventaren gaire be res, i així arribaria al minut 64 el gol de J Jaume, un dels que ens referíem al principi de la crònica 4-0. Va ser al ’69 el moment escollit per donar entrada els dos cadets de Ca’n Picafort i be, cadascú tindrà la seva opinió respecta a l’actuació que tingueren, però el que no es pot negar son les ganes que hi posaren, corrien i a més ho feien amb criteri, tant es així que el minut 89, Yassin Lakhal, que es com es deia un d’ells, marcà el gol de l’honor, no està malament.

I fins aquí el que va donar de sí aquest encontra. La pròxima setmana, els de Petra a visitar al Bunyola, complicat i el Ca’n Picafort a rebre al Binissalem, dos reals del mateix.

JSB para Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.