Crónica 1ª Reg.: Petra 2 – 1 Rtvº La Victoria

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Josep Sanso, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Bartolome Femenias, Antoni Monroig, Carlos Jaime, Carles Serralta, Miguel Vanrell, Carlos Mestre, Miquel Santandreu y Joan C Font.

Sustituciones: Mohamed Acharki por Carlos Jaime (min.54), Mateu Pons por Antoni Monroig (min.68) y Miguel Alos por Carlos Mestre (min.89)

Rtvº La Victoria: Matias E Ristagno, Alan Vallecillo, Jose A Nicolau, Miquel A Bergas, Juan Gomila, Francisco Liceran, Andres F Arenas, Pedro Lopez, Jesus Liceran, Daniel Cordero y Francisco J Luque.

Sustituciones: Raul Bautista por Miquel A Bergas (min.4), Pedro Cabrera por Pedro Lopez (min.72), Jorge L Giraldo por Raul Bautista (min.77) y Adrian Mas por Matias E Ristagno (min.84)

Goles: 0-1 Juan Gomila (min 33), 1-1 Joan C Font (min 62) y 2-1 Carlos Mestre (min 80)

Árbitro: Jaume Gelabert Cánaves. asistido por Antonio Comas Herrero y Alejandro Murillo Yustos.

Tarjetas: Miguel Vanrell (amarilla, min 60), Bartolome Femenias (amarilla, min 64) y Carlos Mestre (amarilla, min 75) para el Petra. Daniel Cordero (amarilla, min 41), Francisco Liceran (amarilla, min 42), Alan Vallecillo (amarilla, min 53), Jesus Liceran (amarilla, min 60), Pedro Lopez (amarilla, min 72), Pedro Cabrera (amarilla, min 75), Francisco J Marti (amarilla, min 82) y Jose A Nicolau (amarilla, min 86) para el Rtvº La Victoria.

Comentario:

Molt emocionant el partit i bona assistència de públic a Na Capitana. Tot i això no podem catalogar-lo de gran encontra. Va esser de molta i dura lluita física, especialment dura per part visitant i a sobre manera a la segona meitat.

Els de Toni Font estaran ben situats a sobre el terreny de joc tècnicament mes valents i encertats que els de Palma. La defensa local es mostra força mes solida i solvent que ara fa un grapat de jornades i això es fa notar a totes les línies. Carles Mestre, JCarles Font i JCarles Jaume eren ben aprovisionats de pilotes des de el mig camp.

En termes de perill real, no n’havien creat pas gaire, cap dels dos, però en el llançament d’una falta des de el lateral dret de l’atac visitant, cap allà la mitja hora de joc, Jesus Liceran la penja a l’àrea petita, on Juan Gomila la clava al fons de la xarxa de Carles Serralta, 0-1. I fins aquí pel que fa al Recreatiu, fins al descans passaren a modo defensa, llençant alguna contra i que passes el temps.

Però quedaven 45 minuts per endavant i, si l’adversari sap i vol, poden esser molt llargs. Ni mes ni manco, les jugades per totes dues bandes del Petra funcionaven i el mig camp repartia be el joc. Els dela Victoria Haguerende passar al pla B, contundència i agressivitat. Tota acció du una conseqüència, fins a 8 targetes grogues, això es repartir i no el que fa l’Iniesta, eh! i no en va repetir ni una, ja es mal de creure.

Però la pallissa va tenir recompensa, al minut 62 JCarles Font, molt actiu, la caça per banda dreta a l’altura del mig camp i des de allà inicià un eslàlom, després de driblar a 4 adversaris encara al porter i l’hi clava per baix, ara si que ni havia de nirvis. Tot continuar igual, als 28 minuts que restaven, el col·legiat en va haver de mostrar 4 de targetes, i creis que eren merescudes. Amb aquesta dinàmica era qüestió de temps i així va esser, a falta de 10 minuts, els locals es disposaren a treura un corner que col·locaren a l’área petita on esperava Carles Mestra per afusellar a FranciscoJ Luque.

D’aquí al final, encara van tenir unes quantes jugades els locals i fins i tot, al descompta, hagueren pogut empatar els de Francisco Marti. Però ja no es va moure el marcador, donant els tres punts de forma merescuda el qui mes ho va cercar.

Cincerament, veient els components dela Victori, crec que poden oferir molt mes del que verem, una mala estrategia tal vegada (??).

JSB per a Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin per Fútbol Balear

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.