Crónica 3ª Div: Campos 0-2 Montuiri

El Montuiri vence en Campos

Alineaciones:

Campos: Toni Mas, Alex (Toni Roig), Colau, Gari, Jose, Pablo, Toni Vidal (Matias), Lirola, Nigorra, Jaume Vidal y Juan Andreu (Dani Rado).

Montuiri: Ruben (Octavi), Manresa, Pere fuster, Jaume Mateu, Pomar, Emilio, Femi (Marc), Lucas, Aitor, Sergi Rojals (Xesco) y Nevado.

Goles: 0-1 min.61 Sergi Rojals, 0-2 min.76 Lucas.

Arbitro: Alberto Morena Llorens.

Tarjetas: Amarillas a Lirola, Nigorra, Toni Roig y al entrenador del Campos Miguel Ángel Tomás por el Campos y a Manresa, Lucas y al entrenador Oscar Troya por el Montuiri.

Comentario:

NOVA DERROTA EN EL MUNICIPAL DE CAMPOS

Partit disputat avui capvespre entre el Campos i el Montuïri, on l’equip visitant ha superat a l’equip local en una bona segona part.

El partit ha començat amb domini de l’equip campaner, que li ha permés forçar uns quants córners on ha gaudit d’alguna ocasió per batre al porter montuirer, però no ho ha fet per desencert dels remats locals i també per alguna aturada visitant.

Després el Montuïri s’ha desfet d’aquest domini, i la primera part ha acabat molt igualada.

A la segona part, tot s’ha posat de cara al Montuïri gràcies a una gran acció de Rojals, que ha dribat una serie de jugadors campaners i amb un xut llunyà ha batut a Toni Mas. A partir d’aquest moment, el partit ha estat totalment dominat pel Montuïri que ha posat més diferència en el marcador amb una jugada trenada, que ha culminat amb un bon xut des del frontal de l’àrea grossa.

En definitiva, tercera derrota consecutiva del CE Campos que es despenja del grup capdavanter.

Proper partit a Son Ferrer, dijous dia 1 de Març.

RD

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.