Crónica Campeonato Alevines F-7 (1ª Reg. Gr. A): Petra 0 – 3 Juv. C’an Picafort

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Pere Bestard, Mateu Catala, Joan M Caldentey, Francesc Munar, Josep G Pou, Ignacio Sotolli y Antoni Bauza.

También jugaron: Rafel Ferra, Sergi Bauza y Juan J De Enrique Montoro

Juv. C’an Picafort: Jaume Fornes, Gabriel Bernat, Jesus Ramos De La Torre, Joan Marc, Victor Chavarria, Juan Antonio y Diego Jose.

También jugaron: Pedro Luis y Jhan Farid

Goles: 0-1 Victor Chavarria (min 19), 0-2 Victor Chavarria (min 24) y 0-3 Victor Chavarria (min 36)

Árbitro: Gonzalo Borreda Giménez.

Comentario:

Mes disputat de el que sembla, si un sols mira el marcador final. L’encert del porter visitant, Jaume Fornes i la falta de punteria dels davanters locals, van impedir que fessin anotar cap gol a la casella del Petra. També cal dir que els de Ca’n Picafort, no anotaren mes gracies a un molt efectiu Pere Bestard (porter). Dit això, hi ha que dir que el gran protagonista del partir va esser el dorsal 9 dels visitants, Victor Chavarria, ben acompanyat per la zona mitja del seu equip i que aconseguiren agafar l’esquena a la defensa de la UE Petra. En dues d’aquestes aconseguiren dos gols i el tercer en una pilota alta dividida en zona de defensa local que no va sabre blocar i el rebot el s’emporta el punta visitant col·locant el 0-3 i anotant-se un hat-trik.

Primera derrota encaixada pels al·lots de Petra tot i el que continuen amb una temporada 2011/12 esplèndida. Si no hi ha res de nou, després de divendres tornarà a arribar el dissabte i amb ell un altra partit.

JSB para Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin para Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.