Crónica INFANTILES MENORCA 2a FASE (LIGA 2aREG- ANY1999): Dosa Cf 1 – 3 CCE Sant Lluis

imagen del partido
Dosa Cf: Marc Bagur, Pere Manel, Climent Fullana, Jaume Mesquida, Samuel Bosch, Moises Lazaro, Albert Pons, Juan Jose, Sergi Pons, Miquel Montaner y Antoni Gener.

Sustituciones: Josep Bauza por Antoni Gener (min.58), Xavier Pons por Marc Bagur (min.60) y Neus Riutort por Climent Fullana (min.63)

CCE Sant Lluis: Aitor Camps, Alex Gonzalez, Sergi Olives, Xavier Olives, Raul Previ, Ismael Ruiz, Lluis Camarena, DamiÀ Vinent, Venturini Hernandesz, Joaquin Guarino y Eric Victory.

Sustituciones: Andreu Figuerola por Sergi Olives (min.36), Adria Torres por Lluis Camarena (min.36), Joan Pons por Joaquin Guarino (min.36), Iker Jimenez por Ismael Ruiz (min.56) y Lev Santiago por Venturini Hernandesz (min.60)

Goles: 1-0 Juan Jose (min 7), 1-1 Ismael Ruiz (min 41), 1-2 DamiÀ Vinent (min 59) y 1-3 Eric Victory (min 64)

Árbitro: Oscar Benejam Suarez.

Tarjetas: Aitor Camps (amarilla, min 6), Ismael Ruiz (amarilla, min 39), DamiÀ Vinent (amarilla, min 43) y Alex Gonzalez (amarilla, min 65) para el CCE Sant Lluis.

Partit molt complicat el que va disputar i va guanyar l’infantil de Luis Parra al camp del Dosa davant un rival que va donar moltes dificultats als nostres que van aconseguir emportar-se els tres punts després d’una gran segona part on es van saber reposar del gol aconseguit pels locals en el primer temps.

Va començar el partit amb el CCE una mica adormit, perdent moltes pilotes al centre del camp, cosa que causava algunes accions de perill a favor dels locals. Amb tants errors de passada, els blaus no aconseguien fer-se amos del partit i als 7 minuts en un altre error de passada al centre del camp, Vargas avançava als locals en transformar un penal que no va desaprofitar i posava les coses difícils als nostres.

Després del tant els de Parra van aconseguir el control del partit, utilitzant molt bé les bandes per buscar centres a l’àrea i amb això buscar la igualada. No ho van aconseguir en tota la primera part i marxaven al descans per darrere en el marcador però amb tota la segona part per davant.

Després del pas per la caseta tot canvi i el CCE es va fer més si és possible amb el control del partit, el que el portava a gaudir de diverses ocasions i només era qüestió de temps que arribessin els gols. Així va ser, primer Isma de cap després d’un córner als 41 minuts, després seria Damià als 59 minuts que de fort xut a l’esquadra avançava als nostres. Després d’aconseguir la remuntada les coses seguien igual, encara que el Dosa CF es guardava l’arma del contraatac per intentar anivellar el partit. Però Eric va tallar en sec les esperances d’empat locals, quan als 64 minuts establia el definitiu 1-3 i donava uns tres punts molt importants per als visitants.

Els nostres segueixen a la part alta de la classificació però amb l’ensurt al cos després del dur partit disputat a Ciutadella.