Crónica 1ª Reg.: Petra 3 – 0 A-llubi

El Petra gana con claridad al LLubi

Alineaciones:

Petra: Antoni Monroig, Carlos Jaime, Josep Sanso, Mateu Pons, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Said Lazaar, Miguel Vanrell, Miguel Alos, Miquel Santandreu y Joan C Font.

Sustituciones: Bartolome Femenias por Mateu Pons (min.55), Carlos Mestre por Carlos Jaime (min.60), Antoni Monroig por Miguel Alos (min.61) y Mohamed Acharki por Said Lazaar (min.70)

A-llubi: David Martinez, Jose L Valens, Rafael Bauza, Antonio Figuerola, Jesus Tamarit, Bartolome Nicolau, Domingo Llabres, Javier Risco, Miquel Torrens, Biel Alomar y Juan C Cano.

Sustituciones: Jose D Cougil por Antonio Figuerola (min.46), Miguel Guardiola por Biel Alomar (min.46), Sezer Nezi por Jose L Valens (min.70) y Juan J Coll por Javier Risco (min.75)

Goles: 1-0 Joan C Font (min 13), 2-0 Carlos Mestre (min 65) y 3-0 Joan C Font (min 75)

Árbitro: Iván Cruz Romero. asistido por Yago Sumavielle Rodríguez y Miguel Vargas Astilleros.

Tarjetas: Miguel Alos (amarilla, min 8), Miguel Vanrell (amarilla, min 21), Guillermo Jaume (amarilla, min 37), Carlos Mestre (amarilla, min 83) y Antoni Monroig (amarilla, min 86) para el Petra. Biel Alomar (amarilla, min 24) y Miguel Guardiola (amarilla, min 81) para el A-llubi.

Comentario:

Malament pintaven les coses per el públic a la primera meitat del partit. Dolent amb ganes per part dels dos contrincants i avorrit, a tot això afegir un fred que pelava i feu-vos una idea de les ganes que podien quedar per esperar-se al segon temps.

Per comentar alguna cosa direm que els Llubiners tingueren 20 minuts de certa intensitat ofensiva que als locals, els hi costà 3 targetes grogues. Per part dels de Toni Font, el gran gol de Joan Carles a la sortida d’un corner, tret en curt al minut 13’ i poca cosa mes, nerviosos en defensa, inoperants a la zona de construcció i desassistits en atac. 1 a 0 i el millor que podia passar, a les casetes a recapacitar.

Comença la segona part i sorprenentment el públic no se n’ha anat. Sembla que els de Petra s’han posat les piles, es van introduint canvis i es reestructuren gairebé totes les línies i comença a funcionar, cosa que no varen esser capaços de fer els visitants. A partir d’aquí control absolut de la UE Petra, que es traduir amb la consecució de dos gols (Mestre i JC Font) i la generació de unes quantes clares ocasions mes. Millor en defensa, tot hi que a alguns desfasos de col·locació, els de Llubí aconseguiren plantar situacions de 3 per 3, que no saberen aprofitar.

Crec que es important recordar que ara fa una setmana a Son Fuster, els de Petra també varen estar desapareguts durant els primers 45 minuts i realment brillants a la segona meitat. No cal esser l’Einstein per deduir que si es troba la diferencia entre tant distintes situacions, separades temporalment per 15 minuts i es pugui aplicar a tots 90’, això seria una altre cosa.

JSB per Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.