Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. F): Petra 2 – 5 Son Sardina

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Miguel Alzamora, Sebastian Mihai, Guillem Castello, Miquel Bauza, Aldrin Mauricio, Joan Alomar, Antoni Gil, Noel Sanso, Jaume Genovart, Antoni Riera y Miquel Riera.

Sustituciones: Matteu Salom por Sebastian Mihai (min.37), Antoni Mayol por Aldrin Mauricio (min.42), Joan Quetglas por Antoni Gil (min.45) y Jaume Manzanares por Miquel Riera (min.50)

Son Sardina: Pau Pol, Antoni Rojas, Juan L Piña, Francesc Genovard, Marc M Mascaro, Carles Velez, Alec Cubero, Xavier Gonzalez, Miguel Iraola, Jaume Llabres y Patrick Cubero.

Sustituciones: Matias Canals por Pau Pol (min.40), Marc Diaz por Juan L Piña (min.45), Jaume Pellicer por Marc M Mascaro (min.47), Felix Yague por Patrick Cubero (min.48) y Genis Perez por Carles Velez (min.55)

Goles: 0-1 Francesc Genovard (min 15), 0-2 Miguel Iraola (min 25), 1-2 Jaume Genovart (min 40), 1-3 Francesc Genovard (min 45), 2-3 Joan Alomar (min 77), 2-4 Francesc Genovard (min 78) y 2-5 Francesc Genovard (min 79)

Árbitro: Sebastián Serrano Pérez.

Comentario:

Clarament superiors els de Palma, be en defensa i al mig camp amb gran facilitat per connectar jugades d’atac amb la davantera, que tot hi aconseguir 5 gols, han fallat el que no està escrit. Avui no ha estat el cas, però a algun altre partit, els hi sabrà greu fallar tantes i tan clares ocasions.

Pel que fa els locals han lluitat com sempre, intentant compensar el desavantatge físic amb feina. Desgraciadament, una sèrie de circumstàncies els han impedit treure millor resultat. A la defensa s’ha trobat a faltar el central Torrens i des de el punt de vista tècnic, aplaudit en altres ocasions per la nostra part, avui els hi hem de posar un punt negatiu. En cap moment han sabut corregir el posicionament de la defensa, clarament avançada, pel que fa els adversaris que avui tenien al davant, la quantitat de cops que els hi han agafat l’esquena han sigut massa i pel que fa als gols, teníem la sensació de trobar-nos a “el dia de la marmota”, una vegada i un altra els han fet el mateix gol, sols canviava l’indret des de on es llençaven les jugades. A totes i cadascuna d’elles, el porter es quedava a mitja sortida i a algunes altres que no s’han materialitzat, al terreny de joc no he sentit ningú que el corregís.

Després d’aquests comentaris, mes d’un es sorprendrà que diguem que fins a dos cops, al segon temps, els visitants han passat pena per no aconseguir endur-sen els 3 punts, just quan els de Petra s’han acostat a un sol gol (1-2 i 2-3). A destacar el segon gol dels locals, aconseguit pel jugador Alomar de falta directa, desde una distancia important i escorada a l’esquerra, col·locant l’esferic al pal llarg.

En resum, cadascun al seu nivell tenen coses que arreglar als seus equips, sols faltaria, son infantils.

JSB

Fotos Arnau Amengual Bonnin para Fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.