Crónica Cadetes Menorca-lliga: CCE Sant Lluis 2 – 1 Penya Ciutadella Esportiva

imagen del partido
Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Victor Carreras, David Mir, David Morente, Jordi Rotger, Jose Esteban, Jordi Bosch, Antoni Vinent, Gabriel Rodriguez, Oscar Moreno, Guillem Sintes y Ricardo William.

Sustituciones: Fernando Sanz por Oscar Moreno (min.65), Pau Fortuny por David Mir (min.78), Joaquin Tuduri por Gabriel Rodriguez (min.79) y Alex Sintes por Antoni Vinent (min.80)

Penya Ciutadella Esportiva: Borja Aguilo, Cristobal Moll, David Moll, Pau Bosch, Daniel Morla, Albert Hernandez, Marc Carrasco, Pere Antoni, Victor Alexander, Kevin Castell y Adrian Prado.

Sustituciones: Joan Salord por Pau Bosch (min.65), Llorenc Moll por Daniel Morla (min.70), Josep Torres por Albert Hernandez (min.70) y Victor Manuel por Pere Antoni (min.70)

Goles: 1-0 Antoni Vinent (min 27), 1-1 Pau Bosch (min 58) y 2-1 Jordi Rotger (min 67)

Árbitro: José Juan Martín López.

Tarjetas: Gabriel Rodriguez (amarilla, min 54), Antoni Vinent (amarilla, min 63) y Guillem Sintes (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis. Victor Alexander (amarilla, min 32), Pere Antoni (amarilla, min 32), Cristobal Moll (amarilla, min 69), Victor Manuel (amarilla, min 80) y Victor Alexander (amarilla, min 80) para el Penya Ciutadella Esportiva.

Comentario:

Bon partit el presenciat a Ses Canaletes entre el CCE Sant Lluís i el Penya Ciutadella que va finalitzar amb un merescut triomf local per dos gols a un.

L’equip local va sortir decidit a pel partit i tot i jugar novament en “inferioritat” física davant d’un bon equip, aviat es va fer amb el domini de la pilota i van arribar les ocasions. La primera va esser desprès d’un bon xut de Guillem que molt bé va neutralitzat el porter ciutadellenc. Poc després una altra aturada del porter evitava el primer gol local, aquesta vegada amb un xut llunyà d’Oscar. Però a la tercera va ser la vençuda amb una gardela des de fora de l’àrea de Toni a la mitja hora de partit. Just premi per a l’equip blavòs, que amb aquest resultat va arribar al descans.

La segona part va començar amb un canvi de papers, l’equip blau es va relaxar una mica, cosa que van aprofitar els visitants per anar a la recerca de l’empat amb un constant assetjament contra la porteria ben defensada per Víctor. Al minut 18 de la represa va arribar el gol visitant obra de Pau Bosch. Una altra vegada van aparèixer els dubtes en l’equip lluiser, pero que van desaparèixer de cop tot just 9 minuts després amb un gol d’d’un gran Jordi, aprofitant un rebuig del porter visitant. A partir d’aquí l’equip es va replegar molt bé, amb les línies molt juntes i en espera d’alguna contra amb la de matar el partit. A punt va estar d’aconseguir-Ricky en un parell d’ocasions que va neutralitzar bé Borja.

En resum, entretingut partit entre dos equips que juguen i deixen jugar, cosa que va agrair el públic assistent a la trobada i que va veure per fi la primera victòria a casa dels nois d’Andrés Egea.

CCE Sant LLuis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.