Crónica Alevines Menorca F-7 (LLIGA 2a REG – ANY 2001): MENORCA AT del MENORCA 0 – 11 CCE Sant Lluis «B»

Imagen del partido
Alineaciones:

MENORCA AT del MENORCA: Guillem Escriva, Carlos Mata, Raul Abellan, Aaron Vaquero, Juan Carlos, Antoni Barber y Gabriel Barber.

También jugaron: Marc Roqueta De La Rica, Xavier Cloquells, Diego Fernandez, Juan Romero y Daniel Catchot

CCE Sant Lluis «B»: Samuel Dominguez, David Sanchez, Xavier Sintes, Jose Jorda, Louis Philip, Denis Llabres y Daniel Poveda.

También jugaron: Jose Faneca, Javier Hernandez, Joaquim Coloma, Raul Eduardo y Haitam Bouzrati

Goles: 0-1 Denis Llabres (min 5), 0-2 Louis Philip (min 10), 0-3 Javier Hernandez (min 15), 0-4 Xavier Sintes (min 17), 0-5 Haitam Bouzrati (min 19), 0-6 Joaquim Coloma (min 28), 0-7 Joaquim Coloma (min 29), 0-8 Daniel Poveda (min 36), 0-9 Daniel Poveda (min 42), 0-10 Javier Hernandez (min 49) y 0-11 Javier Hernandez (min 52)

Árbitro: Antonio Perez Gonzalez.

Tarjetas: Joaquim Coloma (amarilla, min 51) para el CCE Sant Lluis «B».

Comentario:

Passen les setmanes i s’acaben els qualificatius per qualificar la temporada que està realitzant l’equip de Aleví F-7 de Raúl Martínez. Les victòries, que ja són 13 en altres tants partits, vénen donades pel gran treball realitzat per tots els jugadors. El millor d’aquest grup no són les victòries, que serveixen per pujar la moral, sinó el joc alegre, atrevit, amb un excel · lent tracte a la pilota i molt bell per a l’espectador que jornada rere jornada gaudeix del bon fer dels nostres.

L’última trobada els va enfrontar al Menorca At. a l’Estadi Maonès i malgrat el voluminós marcador els nostres van haver de donar el millor de si mateixos per aconseguir una treballada victòria. Cada setmana que passa es troben a un rival amb ganes de tallar la meravellosa ratxa que porten però la personalitat d’aquest grup fa que el rival no pugui amb ells … de moment. Dels 12 jugadors que van participar en la trobada, 7 d’ells van aconseguir anotar almenys 1 tant, dada que reflecteix que no depenen de ningú i que la fortalesa del grup és la seva millor arma.

El partit va estar marcat per uns primers minuts de gran desplegament físic per part de l’equip local però els nostres van imposar el seu joc de toc per aproximar-se a la porteria de Guillem i Daniel que tot i la quantitat de gols van encaixar realitzar un gran partit. Als 5 minuts, el visitant Denis va obrir la llauna i després un darrere l’altre els gols van anar caient fins arribar al definitiu 0-11.Els locals no van baixar en cap moment els braços i els nostres utilitzaven les bandes amb freqüència per finalitzar les jugades o bé per centrar a l’interior de l’àrea a l’espera d’una rematada d’un company. Xavi Sintes al centre del camp es feia amb el ritme del partit, Javi Hernández per una banda Denis per l’altra desequilibrava amb ràpids moviments als seus defensors i David i Jordà en defensa ajudaven a un Samuel que mai va perdre la concentració tot i les poques aproximacions locals.

Després del partit, satisfacció a la parròquia lluisera, cansament en els jugadors blaus i tornem-hi, les victòries no han de fer aixecar els peus de terra a tots i seguir treballant, aquest és el camí.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.